“Sivas ve Bayburt’ta iddialıyız”

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bayburt'ta partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Kendilerinin temiz siyaseti benimsediğini belirten Yazıcıoğlu, meydanlarda 'ayakkabı çamurlu çamursuz' tartışmalarına girmediklerini dile getirdi. Siyasi parti liderlerinden aralarında tartışmayı bırakmalarını isteyen Yazıcıoğlu, "Bırakın bu tartışmaları da milletin sofrasına, işine bakın." diye seslendi. Yazıcıoğlu, belediyelerin içerisine koyacakları kameralarla vatandaşların dışarıya konulan dev ekranda şeffaf bir biçimde belediye içinde nelerin olup bittiğini göreceklerini ifade etti ve BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı H. Haluk Akkoyunlu’ya destek verilmesini istedi.  

“Sivas ve Bayburt’ta iddialıyız”

Yazıcıoğlu ve Akkoyunlu miting sonunda partililere kırmızı karanfil attıBBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bayburt'ta partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Kendilerinin temiz siyaseti benimsediğini belirten Yazıcıoğlu, meydanlarda 'ayakkabı çamurlu çamursuz' tartışmalarına girmediklerini dile getirdi. Siyasi parti liderlerinden aralarında tartışmayı bırakmalarını isteyen Yazıcıoğlu, "Bırakın bu tartışmaları da milletin sofrasına, işine bakın." diye seslendi. Yazıcıoğlu, belediyelerin içerisine koyacakları kameralarla vatandaşların dışarıya konulan dev ekranda şeffaf bir biçimde belediye içinde nelerin olup bittiğini göreceklerini ifade etti ve BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı H. Haluk Akkoyunlu’ya destek verilmesini istedi.  

"Ben Anadolu'nun hormonsuz evladıyım." diyen Yazıcıoğlu, ''Diğerleri gibi genleri değiştirilmiş domates partileri değiliz. Onlar millete külfet, kendilerine nimet getiriyorlar. Biz her dönemde haklının yanında, haksızın da karşısında olduk. Bunu da yeri geldiğinde hiçbir komplekse kapılmadan, haklıyı partisine bakmadan savunduk. Haksızı da yerdik." diye konuştu.

Meydanlarda yolsuzluk dosyaların yarıştığını ifade eden Yazıcıoğlu, "İki tarafta da milletvekili görevinden istifa ediyor ama vekilliği devam ediyor. Ben bir şey anlamıyorum. Siz anlıyor musunuz, neden yargıya gidilmiyor? Burada sistemin değişmesi gerekiyor. Sistem öyle olmalı ki elektrik kontağı gibi kaçak bağlantıda nasıl ki sigorta atıyor, öylede sistem kötü insanların sigortasını attırması lazım." dedi.

 

 

Yazıcıoğlu, Bayburt mitinginin ardından katıldığı televizyon programında ise Sivas ve Bayburt'ta iddialı olduklarının altını çizerek, "Ne zaman darbeler önümüzü kesse, Kop Dağı'ndan aşağı yolumuz Bayburt'a geçer, buraya misafir olurduk. Buranın 20-30 yıl önceki halinden daha da kötüye gittiğini görüyoruz. Konut yapacağım diye yeşil alanların kökünü kazımayacak, gezeceği temiz bir hava ve içeceği saf bir suyu halkımıza çok görmeyecek bir anlayış içinde olacağız." şeklinde konuştu.

TOKİ'nin Bayburt'ta kâr ettiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "TOKİ kâr etmek için konut yapmaz, devletin arazisini ve imkânlarını da kullanarak halka sosyal konut üretir." diye sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.