Serdar Eslek güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Demirözü İlçe Teşkilatı olağan kongresini yaptı.

Serdar Eslek güven tazeledi
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Demirözü İlçe Teşkilatı olağan kongresini yaptı. Mevcut başkan Serdar Eslek tek liste ile girdiği seçimde güven tazelerken, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Yönetim kurulunda; Rasim Ağar, Bakır Ayhan, Atilla Aktan, Volkan Sevimli, Fikri Cengiz, Yenay Şubatlı, Kemal Altuğ,Veli Ateş, Muharrem Yıldız, Akif Demirtaş isimleri görev aldı.

CHP İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu'nun da katıldığı kongrede CHP Demirözü teşkilatına kayıtlı 50 delegeden 40 delege oy kullandı. Seçimde yeniden göreve gelen Serdar Eslek, kongrenin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongrenin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Yönetim kuruluna ve il delegeliğine seçilen çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Serdar EslekCHP Demirözü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.