Saka: “Bu işin ehliyim, paradan da yönetimden de anlarım”

Bayburt Devlet Su İşleri Eski Şube Müdürü Halis Saka, AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Saka, aday adaylığını AKP İl Teşkilatı toplantı salonunda açıkladı. Toplantıya İl Başkanı Bünyamin Özbek, Merkez İlçe Yönetim ve Gençlik Kolları Başkanlığı yönetimi ile partililer katıldı. Adaylık başvurusunun kabulü öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Bünyamin Özbek, şunları söyledi:

Saka: “Bu işin ehliyim, paradan da yönetimden de anlarım”

Bayburt Devlet Su İşleri Eski Şube Müdürü Halis Saka, AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Saka, aday adaylığını AKP İl Teşkilatı toplantı salonunda açıkladı. Toplantıya İl Başkanı Bünyamin Özbek, Merkez İlçe Yönetim ve Gençlik Kolları Başkanlığı yönetimi ile partililer katıldı.

Adaylık başvurusunun kabulü öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Bayburt İl Başkanı Bünyamin Özbek, şunları söyledi:

Bayburt Devlet Su İşleri Eski Şube Müdürü Halis Saka, AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı"Yerel seçimler olması sebebiyle aday adaylarının başvurularını almaya devam etmekteyiz. D.S.İ. 225. Şube Eski Müdürü Halis Saka'nın da aday adaylığı için müracaatını almaktayız. Bugüne kadar Halis Saka ile beraber partimizden 6 arkadaşımız Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Aday adaylığı için müracaatların fazla olması, AKP’ye olan teveccühü göstermektedir. Yani AK Parti'nin Bayburt genelinde en güçlü parti olduğunu göstermiştir ve bu da bizi mutlu etmektedir.
Halis Saka ise şöyle konuştu:
“Şu ana kadar Bayburt Belediye Başkanlığı yapmış; taş üstüne taş koymuş tüm Belediye Başkanlarıma ve büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Buraya gelip aday adaylığı müracaatında bulunan arkadaşlarımızın hepsinin bir gayeleri, hedefleri olduğu gibi benimde bir hedefim var. Ben Bayburt ve Bayburtlu hemşerilerime hizmetkar olmak için aday oldum. Bayburt ve Bayburtlu hemşerilerimin sorunlarını çözmek için aday adaylığı müracaatında bulundum. Gerçekten bu işin ehli biri olarak şu ana kadar D.S.İ'nin çeşitli taşkın koruma işlerinde, barajda, sulamalarında ve karayollarında kontrol amirliği yaptım. Şu ana kadar müteahhitlere 150 Milyon YTL iş karşılığı para ödedim. Ben paranın, yönetimin ve bizzat uygulamanın içinden gelmekteyim. Bayburt'umuzun yeni bir İl olması sebebiyle, çok acil hizmetlere ihtiyacı vardır. Diğer illerin müdürleri, memurları, il başkanları 8 saat mesai yapmaktadırlar. Bizler ise 12 saat mesai yapmamız gerekmektedir. Bu açığı da bu şekilde kapatmış oluruz.

Bayburt'umuzu Bayburt'a yakışır bir pozisyona getirmek için elimizden geleni yapmamız gerekmektedir. Bunun için sizlere şu teminatı vereceğim: Bayburt'ta kalan kardeşim değişimi görecek. Bayburt'u tanınamayacak hale getireceğim. Bunu hep beraber, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, hatta halkımız ile beraber yapacağım. Sorunları paylaştıkça çözeceğiz. Ve gelişimi birlikte göreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abuzer Kadayıf 7 yıl önce

Başarılar Dilerim :)