Saadet Partisi’nden gövde gösterisi

Genel Başkanlığına Numan Kurtulmuş’un gelmesinin ardından Türk siyasetinde uzun bir aradan sonra silkinen ve yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Saadet Partisi, özellikle  Bayburt’ta çok iddialı. Bugün İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Adayları ile basına poz veren Saadet Partisi, adeta gövde gösterisi yaptı. Özellikle Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Lütfü Bölen'in, "toplumun hizmetine adaysan, önce ekibini belirleyip sonra sokağa çıkacaksın, ama, bakıyoruz bugün olmuş hala liste kavgası yapanlar var, listelerini tamamlayabilsinler ve öyle sokağa çıksınlar, ilk ben tebrik edeceğim, ama bu kısmı özellikle vurguluyorum, hiç biri 30 kişilik listeyi tamamlayamayacak" sözleri toplantıya damgasını vurdu. Coşkulu bir kalabalık ve katılım eşliğinde gerçekleşen toplantıda kamuoyuna tanıtılan adaylar şu isimlerden oluştu:

Saadet Partisi’nden gövde gösterisi

Saadet Partisi’nden gövde gösterisiGenel Başkanlığına Numan Kurtulmuş’un gelmesinin ardından Türk siyasetinde uzun bir aradan sonra silkinen ve yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Saadet Partisi, özellikle  Bayburt’ta çok iddialı. Bugün İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Adayları ile basına poz veren Saadet Partisi, adeta gövde gösterisi yaptı. Özellikle Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Lütfü Bölen'in, "toplumun hizmetine adaysan, önce ekibini belirleyip sonra sokağa çıkacaksın, ama, bakıyoruz bugün olmuş hala liste kavgası yapanlar var, listelerini tamamlayabilsinler ve öyle sokağa çıksınlar, ilk ben tebrik edeceğim, ama bu kısmı özellikle vurguluyorum, hiç biri 30 kişilik listeyi tamamlayamayacak" sözleri toplantıya damgasını vurdu. Coşkulu bir kalabalık ve katılım eşliğinde gerçekleşen toplantıda kamuoyuna tanıtılan adaylar şu isimlerden oluştu:

Bayburt Belediye Başkan Adayı: Lütfü Bölen
Aydıntepe Belediye Başkan Adayı: Birol Daştan
Demirözü İlçesi Belediye Başkan Adayı: Ahmet Çilgici
Gökçedere Beldesi Belediye Başkan Adayı: Necmettin Bakır
Çayıryolu Beldesi Belediye Başkan Adayı: Muhammed Karagöz
Arpalı Beldesi Belediye Başkan Adayı: Ö.Nuri Temur
Konursu Beldesi Belediye Başkan Adayı: Osman Karabulutoğlu

Adaylar basına tanıtıldıBayburt İli İl Genel Meclis Üye Adayları: Ayhan Köprücü, Mustafa Temur, Gazali Okumuş ve Lütfü Develi.
Aydıntepe İl Genel Meclis Üyesi Adayları: Fehmi Karadeniz ve İsmail Terzi.
Demirözü İl Genel Meclis Üyesi Adayları: Önal Aşut ve Mustafa Kumru.
Belediye Meclis Üye Adayları: Fatih Burak, Mustafa Uçkan, Ernail Durgut, İsmail İşaşır, Fahri Gürbüz, Salih Zeki Çağlayan, Adem Mıcık, Cemalettin Karakulaklı, Erdoğan Tekdemir, Fatih Yolcu, Hacı Yıldırım, Ömer Karabulut, Kadir Topsakal

Toplantıda partililerden oluşan coşkulu kalabalığa ve basın mensuplarına hitaben konuşan Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Lütfü Bölen, şunları söyledi:


Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Lütfü Bölen“Saadet Partisinin hizmet yapacak olan isim listeleri hazırdır. Bu liste hazırlığı sırasında yaşanan olaylar inanın beni çok duygulandırdı. Liste savaşlarının yerine; ‘Başkanım beni biraz daha aşağıya daha nasıl yazabilirsin?’, ‘Başkanım beni biraz daha gerilere nasıl atabilirsin?’, ‘Başkanım burada büyüklerim varken benim burada olmam abes olmaz mı?’ gibi yaklaşımlarla uğraşıyoruz 3 gündür.

Biz neyin kavgasındayız, onlar neyin kavgasında!

İşte böyle, liste savaşları bizi ilgilendirmiyor. Toplumun hizmetine adaysan, önce ekibini belirleyip sonra sokağa çıkacaksın. Ama, bakıyoruz bugün olmuş hala liste kavgası yapanlar var. Listelerini tamamlayabilsinler ve öyle sokağa çıksınlar, ilk ben tebrik edeceğim. Ama bu kısmı özellikle vurguluyorum, hiç biri 30 kişilik listeyi tamamlayamayacak.

Hepsinde şöyle bir hava var: Bizim oylarımız çantada keklik, kimi koyarsak koyalım, kimi öne ürersek sürelim, millet bize verecek zaten oyu. Ama öyle değil. Bu millet, o gün oyunu kime vereceğini biliyor artık.

Biz garson gibi hizmet edeceğiz…

Belediye başkanının görevi, yönettiği şehri ve o yörede yaşayan insanları refaha ulaştırmaktır. Vatandaşı idare etmek değildir. Bunun ikisi arasındaki farkı çok iyi anlayalım. Bu toplumun daha iyi yaşayabilmesi için bizler garson misali hizmet edeceğiz. Bu memlekete ne gerekli ise onlar yapılacaktır. Bu memlekette yaşayıp da, buranın eksikliklerin ne olduğunu zaten herkes bilmektedir. Gereğini yapan var mı? Hayır. Gelen ne yapıyor? Gardiyan gibi davranıyor.

Esnafa ceza üstüne ceza yazdılar, esnafı oradan buraya savurdular… Bütün bu ehli keyif davranışlar 29 Mart akşamına kadar sürecek. 29 Mart’ta bu millet gardiyanlığı gösterecek size.

Toplantıyı kalabalık bir topluluk takip ettiBu da gül bahçesidir diyenler yanıldı!

İktidar partisidir diye o gül bahçesine giren kardeşlerimiz oldu. Ama bir süre sonra ne oldu? Bu gül bahçesinin suyunu kesmeye çalıştılar. Güller kurusun, güller yeşermesin dediler. Yağmuru unuttular yağmuru... Ve kardeşlerimiz en sonunda baktılar ki, burası gül bahçesi değil diken bahçesiymiş. Çok şükür; buranın hamuruyla yoğrulmuş, buranın kokusuna alışmış, bu bahçede yaşama alışmış kardeşlerimizin hepsi sırayla gelmektedirler.

Artık bu işe açık söylemek gerekirse Bayburtlu el attı. Sadece biz değil Bayburt ilinde kime sorsan, bu iş bitecek diyorlar. İş bitince söz veriyoruz; hizmet noktasında kimseyi ayırt etmeyeceğiz, adaletten zerre ayrılmayacağız ve Allah’tan başka kimseye kulluk etmeyeceğiz. Şeffaf bir şekilde gönlümüzün ve belediyemizin kapılarını açmaya söz veriyoruz. Sizleri aldatmayacağımıza, şartlar ne olursa olsun sizleri yalnız bırakmayacağımıza, Bayburt’u birlikte yöneteceğimize namusumuz ve şerefimiz üzerine söz veriyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.