Polat: Belediye kapısında ‘kıymetin hizmetin kadardır’ yazacak

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretleri sırasında çeşitli açıklamalar yapan AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi’nin kapısında “kıymetin hizmetin kadardır” yazacak dedi. Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat ise sivil toplum örgütleri içinde basının önemine değindi. Polat, “icraatların halka aktarılmasında ve yapılmayanların bildirilmesi konusunda basınımıza büyük bir görev düşüyor” dedi. Yerel basın hakkında yaptığı bir gözlemi de paylaşana Polat, Bayburt basınının iyi bir sınav verdiğini, bu nedenle de basın mensuplarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Bayburt’un ve özellikle de esnafın sorunlarını bildiğini kaydeden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Polat: Belediye kapısında ‘kıymetin hizmetin kadardır’ yazacak

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali PolatBayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretleri sırasında çeşitli açıklamalar yapan AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi’nin kapısında “kıymetin hizmetin kadardır” yazacak dedi. Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat ise sivil toplum örgütleri içinde basının önemine değindi. Polat, “icraatların halka aktarılmasında ve yapılmayanların bildirilmesi konusunda basınımıza büyük bir görev düşüyor” dedi. Yerel basın hakkında yaptığı bir gözlemi de paylaşana Polat, Bayburt basınının iyi bir sınav verdiğini, bu nedenle de basın mensuplarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Bayburt’un ve özellikle de esnafın sorunlarını bildiğini kaydeden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Sorunların çözümü hususunda hem yerel yönetime düşen sorunlarla ilgili, hem de iktidar nimetlerinin tam anlamıyla kullanılması için milletvekillerimiz ve bakanlarımızla bu işin üstesinden geleceğiz. Azmimizi, irademizi, gayretimiz ve enerjimizi yeterli görüyorum. Bundan sonrası vatandaşımızın bize göstereceği teveccühle ilgili. Ziyaretlerimiz esnasında da bu teveccühün oldukça güzel bir şekilde olduğunu görüyoruz. Tabi bu teveccüh bizi sevindiriyor ama aynı zamanda büyük bir sorumlulukta yüklüyor. Destek ne kadar çoksa, sorumlulukta o kadar artıyor. Ama bizler hizmet etmekten her zaman gurur duyacağız.

Ortak akıl edinmeden sorunların üstesinden gelinmez. Çünkü biz biliriz ki, akıllı insanlar kendi akıllarıyla hareket ederler, ama daha akıllı insanlar başkalarının akıllarından da istifa ederler. Hizmet noktasında herkesin görüşlerini alarak neler yapılması gerekiyorsa onları ortaya koyacağız. Belediyenin girişine bir yazı yazacağız, ‘Kıymetin hizmetin kadardır’ diye ve insanların değerleri Belediyenin üreteceği hizmete katkı oranı doğrultusunda artacaktır. Bu manada ne ideolojik davranacağız, ne de politik davranacağız. Çünkü bizim başarısız olma lüksümüz yok. Sorunlar bizi bekliyor. Önümüzde köklü meseleler bizi bekliyor. Örnek vermek gerekirse, su, altyapı ve kanalizasyon. Bunlar çok öncesine dayanan sorunlar ve bizim bunları erteleme imkanımız kalmamıştır. Belediyenin kendi imkanlarının da buna yetmediğini de biliyoruz. Hükümetle diyalog halinde olarak, Avrupa Birliği ve Dünya Bankası Fonlarına proje üretmekle bunu köklü bir çözüme kavuşturabilir miyiz? Bunun arayışı içerisindeyiz. Ve biz Bayburt’un öncelikli olarak bu köklü çözüm isteyen sorunlarına çare olmak için adayız.”

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat, mahalle dedikodularının can sıkıcı olduğunu, bunları çıkaran ve ortaya atan kişilerle yarın yine yüz yüze bakacaklarını, bu nedenle de güzel bir havada geçen seçim sürecine bu tarz davranışlarla gölge düşürülmemesini istedi. Hacı Ali Polat, düşünülmesi gerekenin sadece ve sadece “Bayburt’un geleceği” olması gerektiğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.