Özbek, o ismi açıkladı!

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, MHP’nin Bayburt teşkilatı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından merek edilen o ismi açıkladı.

Özbek, o ismi açıkladı!
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, MHP’nin Bayburt teşkilatı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından merak edilen o ismi açıkladı. Dün TBMM’de genel kurulda MHP’nin grup önerisine ilişkin yaptığı konuşmada MHP’li vekillerin sözlü sataşmasına cevap veren Özbek, çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.

Özbek'in "Bakın sizin il başkanınız bile seçim çalışmalarına giderken köylerde Recep Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin derdi" şeklindeki ifadeleri siyasi kulislere bomba gibi düştü!

Özbek'in iddia ettiği MHP'li yönetici kim?

Kamuoyunun merak ettiği bu "ismi" Özbek'e sorduk...

Özbek, Bayburt’ta siyasi kulisleri sarsan iddiası ile ilgili Bayburt Postası’na özel bir açıklamada bulundu.

Merak edilen o ismin, son iki seçimde MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı olan ve daha önce MHP İl Başkanlığı görevini de yürüten İdris Aydın olduğunu açıkladı. Özbek, sadece ismi vermekle kalmadı, söz konusu sözlerin nerede söylendiğini de açıkladı: 

“2011 Milletvekili Genel Seçimleri’nde Ağören köyünde seçim çalışmalarına katılan MHP'li İdris Aydın’ın bu sözleri sarf ettiğini biliyorum. O dönem başbakanımız aynı zamanda genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için “Biz ondan razıyız” derken, Bayburt AK Parti teşkilatının Bayburt’u iyi temsil etmediğini, bunu kendilerinin daha iyi yapacaklarını ileri sürecek bir seçim propagandası yapmıştır” şeklinde açıklamada bulunan Özbek, aynı seçim sürecinde benzer hadiseye Arpalı beldesinde yürütülen çalışmalarda da şahit olduklarını söyledi.

“MHP Bayburt Kadın Kolları da Arpalı’da aynı taktiği uyguladı. Biz bunu seçim malzemesi yapmak istemediğimiz için sustuk” diyen Özbek, TBMM’de ise açıklamak zorunda kaldığını söyledi.

Özbek, şöyle konuştu:

“Gerek İdris Aydın, gerekse MHP Bayburt Kadın Kolları tarafından benzer bir şekilde sözler sarf edildiğine teşkilatım şahittir. Bu benim de 3 yıldır bildiğim bir konu ve bugüne kadar hiç açmadım. Ama TBMM’de özellikle MHP sıralarından yapılan sataşmalara karşı içine düştükleri bu çelişkiyi ortaya koymak için konuşmak zorunda kaldım.”

İLGİLİ HABERLER:



*


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpalı69 9 yıl önce

Sayın vekil ben arpalıda oturan birisi olarak bahsettiğiniz konuları burda kimse bilmiyor :)) Bunu size söyleyen size laf olsun ,şirin görünsün diye bahsetmiştir.Akp de doğru konuşan kimse yok Bir gün olacak akp yıkılacak göreceksinki ön saflarda duran AKP liler yeni kurulan iktidar HDP veya BDP fark etmez hepsi orda saf kuracaklar rant orda olacak malesef .)))

Avatar
karayusuf 9 yıl önce

Bayburt MHP il teşkilatı değişmediği sürece MHP bayburttan bişe yapamaz ilk önce kendilerini temizlemeleri lazım

Avatar
dost 69 9 yıl önce

Saçlarından bir tel aldım. Haberin var mı yar yar. Ben gönlümü sana verdim.haberin var mı yar yar...Demek gerek.

Avatar
dost 69 9 yıl önce

Saçlarından bir tel aldım. Haberin var mı yar yar. Ben gönlümü sana verdim.haberin var mı yar yar...Demek gerek.

Avatar
zekai bey 9 yıl önce

Seçim çalışmalarında söylenmiş sözler olabilir ama bunların ispatıda şarttır. Sen şimdi çamuru at izi kalsın mantığıyla konuşan birisin. bu sene yapılan belediye seçimlerinde sayın vekilin bizi ziyaretinde konuşmş olduğu kelime aynen şöyledir. arkadaşlar bu seçim benim koltuğumu sağlamlaştırmam için kazanılması gereken bir seçimdir. Biz bayburt için yapılacakları anlatmasını beklerken adam kendi koltuğumu sağlama almam için bize oy verin diyecek kadar zavallıdır. Bayurt adamın umrunda değil ama ondada suç yok suç ona oy verende bunun vebalinin altında kalacağınız günler yakındır.

Avatar
akın 9 yıl önce

köy odası muhabbetlerini meclise taşımak da neyin nesi iş yapın iş

Avatar
Hacı Gada 9 yıl önce

TBMM konuşacak bir şey kalmamış....koca karı çekişmesi....Bayburt bitiyor...Vekil konuşuyor...

Avatar
albyy69 9 yıl önce

dediyse.dedi.. ne oldu...kabeden kerpüç mü düştü.... otur çözüm üret... genel başkanın gibi gündem değiştirme..şu bayburt taki rezilliği görüyorrmusun.... mecliste hiç konuşmayı düşündün mü... kamer genç. ve manisa millet vekili ..bayburt un sorunlarını sırallarken..yüzün kızardımı hiç...insanları yeşil kart iptali..iş kurdaki iş iptali..odun..kömür makarna iptaliylke korkutup oy topladığın doğru mu....akp ninde anap gibi toz..buhar olacağı o günlerde siyasetin neresinde olmayı düşünüyorsun.... en önemlisi...