Özbek, Kop tüneli için tarih verdi

Bayburt Postası - Bayburt  Milletvekili  Bünyamin Özbek, Kop Tüneli ihalesinin yapıldığını belirterek Mart 2012’de temelinin atılacağını söyledi. Milletvekili Özbek, Mart 2012'de temel atma töreninin yapılmasının planlandığını belirterek, ”Tünel ile ekonomik anlamda birçok tasarruf yapılacağı gibi yol endişesi de bitmiş olacak. Tünelin açılmasıyla Bayburt'un eskiden olduğu gibi önemli bir transit güzergah üzerinde olmasından kaynaklanan canlılığa yeniden kavuşması bekleniyor” dedi.

Özbek, Kop tüneli için tarih verdi

Özbek: ''Artık Kop dağı endişesi yaşanmayacak''Bayburt Postası - Bayburt  Milletvekili  Bünyamin Özbek, Kop Tüneli ihalesinin yapıldığını belirterek Mart 2012’de temelinin atılacağını söyledi. Milletvekili Özbek, Mart 2012'de temel atma töreninin yapılmasının planlandığını belirterek, ”Tünel ile ekonomik anlamda birçok tasarruf yapılacağı gibi yol endişesi de bitmiş olacak. Tünelin açılmasıyla Bayburt'un eskiden olduğu gibi önemli bir transit güzergah üzerinde olmasından kaynaklanan canlılığa yeniden kavuşması bekleniyor” dedi.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, “AK Parti hükümeti döneminde 4 tarafı dağla çevrili Bayburt, artık tünellerle kuzeye, güneye, batıya, doğuya açılmaya başlayacaktır. Bu Bayburtlu hemşehrilerimizin hak ettiği bir olaydır. İnşallah bundan sonra daha iyi olacaktır. Tüm Bayburtlu hemşehrilerime müjdeler olsun. Artık kış aylarında Kop dağı, korkusu, endişesi ve kabusu bir daha yaşanmayacaktır. Bu şekilde Bayburtlular Erzurum’a daha rahat ulaşacaklar. Erzurum yönünden gelenler Trabzon’a daha rahat ulaşacaklar” diye konuştu.

Firmaların belli olmasına karşın henüz sözleşmenin yapılmadığını belirten Bayburt Milletvekili Özbek, “Firmaların ön yeterliliği yapıldı. Elenen firmaların elenme işlemleri gerçekleştirildi. Elenmeyen firmalardan teklifler alındı. Teklifler Karayolları Genel Müdürlüğü’ne sunuldu. Yüklenici firmanın sözleşme süreci gerçekleşecek. Mart ayında da inşallah temel atma törenini Bayburt’ta gerçekleştireceğiz. Bütün Bayburtlu hemşehrilerime hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.