Nerede oy kullanacaksınız?

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri için muhtarlığa gidemeyen vatandaşlar, YSK’nın internet adresinden bina bazında seçmen kayıtlarının sorgulamasını gerçekleştirebiliyor.

Nerede oy kullanacaksınız?
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacakların listesi için itiraz süresi 9 Temmuz'da sona eriyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimine göre, ilk turu 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde, geçerli oyların salt çoğunluğu sağlanamaması durumunda ikinci tur ise 24 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak.

Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri için muhtarlığa gidemeyen vatandaşlar, YSK’nın internet adresinden bina bazında seçmen kayıt sorgulaması gerçekleştirebiliyor.

Nerede oy kullanacağınızı sorgulamak için lütfen tıklayınız…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.