Naci Ağbal mecliste

7 Haziran seçimlerinde Meclis'e girmeye hak kazanan milletvekilleri, kayıt yaptırmaya başladı...

Naci Ağbal mecliste
Bayburt Postası - 7 Haziran seçimlerinde Meclis'e girmeye hak kazanan milletvekilleri, kayıt yaptırmaya başladı. Meclis'e kayıt için giden isimlerden biri de AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal oldu. 

Ağbal, kaydını yaptırdıktan sonra, sosyal medya hesaplarından bu anı şu sözlerle duyurdu: "Bugün TBMM'ye eşim ve kızım ile giderek kayıt işlemlerini yaptırdım, bu vekaleti hayırda kullanmak temennisiyle..." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

bayburt un sesini duyurur ve gelişmeyi bayburt a getirir. yoksa o da görev sonrası bayburt için çalışan- didinen vekil değil de sadece emekli vekil olarak anılır.

Avatar
raci öğretir 9 yıl önce

bayburt m.vekil,dende bir *bakan olsun*bayburt hak etmiştir.bu seçimde bayburtlu m.vekili sayısı 6 olmuştur,inşaAllah her ay bir araya gelip*ar-ge*yapılır.tşk,ler.

Avatar
Ülkü 9 yıl önce

baba yozgat'a göçmüş. ağbal orada büyümüş. sonra bayburt'a vekil olmuş. bayburt'un hangi sorununu biliyor? veya şöyle soralım: bayburt içinne projesi varmış....