Muharrem İnce'den Bayburt ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili Muharrem İnce Bayburt'ta esnaf ziyaretinde bulundu.

Muharrem İnce'den Bayburt ziyareti
Bayburt Postası - Yaklaşık 1 haftadır bölgede olan İnce, il ziyaretleri kapsamında da Bayburt'a uğradı. 4 Eylül'de Sivas'ta başlattığı "Bin Günde Memlekete Hareketi" programı kapsamında Bayburt'a gelen İnce, Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.



Ziyaret esnafında açıklamalarda bulunan İnce, 'Memleket Hareketi' olarak Türkiye'yi karış karış dolaştıklarını söyledi. Türk lirasının yıl başından itibaren yüzde 35 değer kaybettiğini söyleyen İnce, "Bu derin bir yoksullaşma demektir. Bayburt'ta tabii bundan nasibini alıyor. 2 bin 237 lira kişi başına olan gelir. Bu büyük bir yoksulluk demektir. Bu bölgede hayvancılığı geliştirmiyorlar. İş sahaları gelişmiyor." dedi.

Vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren İnce, ardından otobüsle caddedeki vatandaşları selamladı.

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce Bayburtta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Garip 3 yıl önce

Hoş gelmiş sefalar getirmiş

Avatar
Ozan 3 yıl önce

Herife kızanlarda var. Temel paşa konusu. Apolet sökme lafları

Avatar
Niv köylü 3 yıl önce

Temel paşayı zorla emekli ettiler

Avatar
UYKUCUKEDİ HİKMET KAYMAK 3 yıl önce

SAYIN İNÇE BAYBURTDATOPLUMUN DERTLERİNİ ORTAK OLMUŞSUN GERÇI UYKUCU KEDİ MİTİNĞLERDE DAKİKİ BİR GOL BİR PAMUK ELLER CEPE OLURMU YAZINÇA KIZMIŞDUN UYKUCU KEDİ MUJDESİ KARAR SİZLAR YÜZDE YİRMİ BULDU BİRAZ ELİNİ CABUK YAPARSAN İNİN PLASE OLURSUR BENCE KARARSIZLARI PARA İSTEYİPDE HAYAL KIRIKLIGINA UGRATMA SİŞESİ BAŞARILAR GERÇİ UYKUCU KEDİ HİKMET KAYMAKI SEN