MHP'nin adayı açıklandı: İdris Aydın

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Teşkilatı yaptığı bir toplantı adayların kamuoyuna tanıttı. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısına MHP Genel Saymanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Bayburt Eski Milletvekili Şaban Kardeş, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Dahir Şentürk, Demirözü Belediye Başkan Adayı Emrah Abidinoğlu, Çayıryolu Belde Belediye Başkan Adayı Tevhit Akkoyunlu  ve çok sayıda partili katıldı.MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, salondakilere hitaben şöyle konuştu:“MHP kökleri maziye dayanan, yüce idealleri olan yüce bir misyonun adıdır. Bu misyonda halkın karşısına çıkaracağımız önderlerin önce liyakatleri, ardından sadakatleri ve feragatleri izlenir. Bayburt için sunduğumuz adaylarımızın eksikliklerini kapatmak için ne kömür dağıtmaya, ne de makarna dağıtmalarına ihtiyaçları vardır. Çünkü onların sizlere vereceği iyilikleri, yürekleri, liyakatleri ve sadakatleri vardır.

MHP'nin adayı açıklandı: İdris Aydın

Aydın: “Projelerimiz ve ekibimizle Bayburt’a talibiz” Tanıtım toplantısına MHP Genel Saymanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'da katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Teşkilatı yaptığı bir toplantı adayların kamuoyuna tanıttı. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısına MHP Genel Saymanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Bayburt Eski Milletvekili Şaban Kardeş, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Dahir Şentürk, Demirözü Belediye Başkan Adayı Emrah Abidinoğlu, Çayıryolu Belde Belediye Başkan Adayı Tevhit Akkoyunlu  ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, salondakilere hitaben şöyle konuştu:

“MHP kökleri maziye dayanan, yüce idealleri olan yüce bir misyonun adıdır. Bu misyonda halkın karşısına çıkaracağımız önderlerin önce liyakatleri, ardından sadakatleri ve feragatleri izlenir. Bayburt için sunduğumuz adaylarımızın eksikliklerini kapatmak için ne kömür dağıtmaya, ne de makarna dağıtmalarına ihtiyaçları vardır. Çünkü onların sizlere vereceği iyilikleri, yürekleri, liyakatleri ve sadakatleri vardır.


Bayburt halkına tanıtacağımız Belediye Başkan Adayımız, hareketimizin medresesi olan Ülkü Ocakları’nda yetişmiş, partimizin çeşitli kademelerinde yer almış, son 3.5 yıldır Merkez İlçe Başkanlığı yapmış ve daha sonrada bu görevinden Belediye Başkan Aday Adaylığı için ayrılmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı olan İdris Aydın ise partililere hitaben şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları’nda yetişip, Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyasete başladım. Kademe kademe piştim. Şimdi ise Belediye Başkanınız olmak için karşınızdayım. Bayburt insanı hizmetlerin en yücesine layıktır. Buda ancak MHP’nin üç hilali altında hizmet verecek belediyelerde mevcuttur. Bu inançla şimdi sizlerin karşısında hizmetinize inandığımız değerler, ürettiğimiz projeler ve kuracağımız ekip ile bu göreve talibiz. Bayburt'a hizmet etmenin temelde iki şartı vardır, birincisi Bayburt'un yazını, kışını, soğuğunu ve şartlarını sevmek, ikincisi de Bayburt'un insanını karşılıksız sevmektir. Çünkü içinde bulunduğumuz misyonun temel amacı; insana insan gibi yaşam kalitesi sunmaktır.”

MHP Başkan Adayı tanıtım toplantısı, çeşitli partilerden ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılan kişilere rozet takılmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.