MHP’den “Başsağlığı” mesajı

MHP İl Başkanı Bekir Kasap, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğu ve hayatını kaybeden 5 kazazede için MHP İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu. Kasap, “MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, kaza haberini alır almaz mitinglerinin tamamını iptal etti ve seçim havasından kendini ve partimizi çıkardı. Üzüntü, elem ve kederimiz var. Birliğimiz dolayısıyla bizler Bayburt Merkez, Aydıntepe ve Demirözü İlçeleri, Çayıryolu, Beşpınar, Konursu, Gökçedere ve Arpalı Beldelerimizde toplam 8 mitingimizi iptal ettik. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve hayatını kaybeden 5 kişiye Allah’tan rahmet, aziz milletimize, ailesine ve Büyük Birlik Partisi mensuplarına sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz.”

MHP’den “Başsağlığı” mesajı

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap MHP İl Başkanı Bekir Kasap, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğu ve hayatını kaybeden 5 kazazede için MHP İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu. Kasap, “MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, kaza haberini alır almaz mitinglerinin tamamını iptal etti ve seçim havasından kendini ve partimizi çıkardı. Üzüntü, elem ve kederimiz var. Birliğimiz dolayısıyla bizler Bayburt Merkez, Aydıntepe ve Demirözü İlçeleri, Çayıryolu, Beşpınar, Konursu, Gökçedere ve Arpalı Beldelerimizde toplam 8 mitingimizi iptal ettik. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve hayatını kaybeden 5 kişiye Allah’tan rahmet, aziz milletimize, ailesine ve Büyük Birlik Partisi mensuplarına sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.