MHP’de Suat Karapınar dönemi

MHP 9. Olağan  Kongresi Şair Zihni Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye İl dışından; MHP Kilis Milletvekili Mehmet Nacar, Erzurum Eski Milletvekili Cezmi Polat, Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Yoğun ilginin gözlendiği kongrenin Divan Başkanlığını MHP Kilis Milletvekili Mehmet Nacar yaptı. Mevcut İl Başkanı Bekir Kasap ve Suat Karapınar’ın yarıştığı kongrede 600 delegeden 348’i oy kullandı. Bir oyun geçersiz sayıldığı sayımlar sonucunda 204 oy alan Suat Karapınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni Bayburt İl Başkanı oldu. Bekir Kasap ise 143 oy da kaldı.

MHP’de Suat Karapınar dönemi

MHP’de Suat Karapınar dönemi başladı...MHP 9. Olağan  Kongresi Şair Zihni Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye İl dışından; MHP Kilis Milletvekili Mehmet Nacar, Erzurum Eski Milletvekili Cezmi Polat, Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Yoğun ilginin gözlendiği kongrenin Divan Başkanlığını MHP Kilis Milletvekili Mehmet Nacar yaptı. Mevcut İl Başkanı Bekir Kasap ve Suat Karapınar’ın yarıştığı kongrede 600 delegeden 348’i oy kullandı. Bir oyun geçersiz sayıldığı sayımlar sonucunda 204 oy alan Suat Karapınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni Bayburt İl Başkanı oldu. Bekir Kasap ise 143 oy da kaldı.

MHP'nin yeni Bayburt İl Başkanı Suat Karapınar oldu Başkanlığın kesinleşmesinin ardından partililere kısa bir teşekkür konuşması yapan Suat Karapınar, “Şimdi bu güvene layık olmak için çok çalışacağız. İktidar yürüyüşünde en ön sıralarda olabilmek adına göreve talip olmuştuk. Bu görevi bize uygun görmenizden dolayı tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Kazanan partimiz, kazanan Türkiye olmuştur. Allah yardımcımız olsun” dedi.
 
MHP’nin 9. Olağan Kongresi sonrasında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Suat Karapınar (İl Başkanı), Feyruz Yıldırım, Ayhan Demir, Hasan Cebeoğlu,  Bülent Yardımcı, Muammer Demirel, Mürsel Aydın, Avni Sağdıç, Talat Kaban, Eflatun Topyay, Samet Emin Yılmaz, Zekeriya Mevlütoğulları, Erol Çalışkan, Recep Akkoyunlu, Sadettin Bayram, Hasan Kalkan, Hurşit Canpolat, Mehmet Kılıç, Recep Akbaş, Efrail Demirci, Cengiz Babaoğlu, Sabri Aytemur, Aytaç Saka, Murat Kardeş ve Kenan Kalaçoş.

İl Disiplin Kurulu Üyeleri: Mehmet Sala, Çakır Çakır, Yılmaz Dursun, Alay Çeçen, Suat Ozan, Vedat Durukan ve Esvet Altıkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.