MHP Merkez İlçe Suat Doğan’da karar kıldı

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Olağan Kongresi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Kongreye MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan kongrede Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Hasan Özarslan, Katip Üyeliklerine Süleyman Burç, İdris Aydın ve Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman seçildi. Merkez İlçe Başkanlığı’na Adnan Yıldızhan ve Suat Doğan’ın aday olduğu seçimler öncesi bir konuşma yapan İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç, şunları söyledi:

MHP Merkez İlçe Suat Doğan’da karar kıldı

MHP Merkez İlçe Suat Doğan’da karar kıldı... (Solda)Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Olağan Kongresi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Kongreye MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan kongrede Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Hasan Özarslan, Katip Üyeliklerine Süleyman Burç, İdris Aydın ve Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman seçildi. Merkez İlçe Başkanlığı’na Adnan Yıldızhan ve Suat Doğan’ın aday olduğu seçimler öncesi bir konuşma yapan İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç, şunları söyledi:

“Son Günlerde bir açılım sözü dolaşmaktadır. Biz buna Demokratik açılım olarak kabul etmekteyiz. Bizler bu açılımı Kürt açılımı olarak kabul etmemekteyiz. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Ben ne kadar Kürt isem Türklerde o kadar Kürt, Ben ne kadar da Türk isem Kürtlerde o kadar Türk’tür felsefesini savunmaktayız. Kürt Türk ayrımı yapan da kalleştir diyoruz.

Süleyman BurçSon Günlerde MHP’ne çok çirkin saldırı yapılmaktadır. Bu çirkin saldırılarından biri de İdam Yasasının kaldırılmasıyla ilgilidir. İdam Yasasının kaldırılması için MHP oy kullanmamıştır. Tam tersine o dönemde mecliste gurubu bulunan siyasi partiler evet oyu verirken sadece MHP idam yasasının kaldırılmaması için red oyu kullanmıştır. Eğer bunun yalan olduğunu savunanlar varsa o dönemin meclis tutanaklarına bakmalarını öneririm. Türkiye nin üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Türk Dünyası ile bağımız koparılmış, Başörtüsünde de yine aynı senaryolar oynanmaktadır. Kürt Açılımı da bunlardan biridir. Bizim Kürt Vatandaşlarımızla sorunumuz yoktur. Bunun aksini savunanlar varsa Çanakkale Savaşına baksınlar. Orda Kürt vatandaşlarımızda Çerkez Laz vatandaşlarımızda burada koyun koyuna yatmaktadırlar.”

111 delegenin oy kullandığı seçimlerde Suat Doğan delegelerin 76’sının oyunu alarak Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Diğer aday Adnan Yıldızhan 33 oy alırken, iki oyda geçersiz sayıldı. Yeniden MHP Merkez İlçe Başkanı seçilen Suat Doğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yaptı. Doğan, şunları söyledi:

Suat Doğan“Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak siyasi parti olmamızın kanuni sorumluluğu olarak bu kongreyi yapmamız aslında bir kanuni formaliteyi yerine getirmekten öte bir şey değildir. Çünkü MHP’dekiler, önce birer Ülkücüdür… Ve bu davaya inanan her ülkücüde partimizin hem üyesi hem yöneticisidir.

Ülkemiz bu günlerde, 86 yıllık Cumhuriyetimizin en uzun günlerini ve gelecekteki en uzun 10 yılını yaşamaya başlamıştır. Gün hesap günüdür. Birileri bazı yanlışların peşindeyken, bizler de şehit kanları ile sulanan topraklarda Türklük şuur ve gururu ile birlikte yaşamanın hesaplarını yapmaktayız.

Oynanan oyunlardan ve yapılan hesaplardan ne yazılı basın ne de görsel medya gerçekçi olarak bahsetmemekte ve halkımız diğer bir çok konuda olduğu gibi bu konularda bilinçsiz bırakılmaktadır. Bütün bu oyunların farkında olan yine ülkücülerdir. Bu zor günleri ve yılları, ülkücüler olarak omuz omuza, yürek yüreğe birbirimize destek olarak dün olduğu gibi bu günde aşacağımızdan şüphem yoktur. Kongremizin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Suat Doğan Başkanlığı’nda yeniden göreve gelen Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Ramiz Demirer, Abdurrahman Keskin, Barış Bayram, Hüsamettin Küçük, Bilal Kurt, İbrahim Aktaş, Abdurrahman Aydın, Barbaros Kurt, Recep Oruç, Hüseyin Yıldırım, Cafer Akçakaya ve Nazım Kılıç.

MHP İlçe seçim kongresi kalabalık bir katılımla gerçekleştiYapılan seçimlerin ardından MHP Merkez İlçe Başkanlığına tekrar Suat Doğan getirildi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.