MHP Heyeti BBP İl Başkanlığında

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, MHP eski milletvekili Şaban Kardeş, KTÜ Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Şeref Oruç, MHP İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Merkez İlçe Başkanı Suat Doğan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sırasında, MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, “Muhsin Bey gibi bu camianın içinden çıkan bir devlet adamı 50 yılda bir gelmektedir. Hem ülkücü camiaya, hem bu memlekete, hem de ailesine başsağlığı diliyoruz.” 

MHP Heyeti BBP İl Başkanlığında

MHP'den BBP'ye ziyaretMHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, MHP eski milletvekili Şaban Kardeş, KTÜ Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Şeref Oruç, MHP İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Merkez İlçe Başkanı Suat Doğan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sırasında, MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, “Muhsin Bey gibi bu camianın içinden çıkan bir devlet adamı 50 yılda bir gelmektedir. Hem ülkücü camiaya, hem bu memlekete, hem de ailesine başsağlığı diliyoruz.”

 

MHP heyeti, BBP İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.