MHP Adayı İdris Aydın Mutlu köyünde

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, Mutlu Köyünü ziyaret ederek bir üre burada vatandaşlarla sohbet etti. Mutlu Köyü Konak Evinde, Muhtar Tacettin Taş ve köy halkıyla buluşan İdris Aydın, köy halkının sorunlarını dinledi. Yapılacak genel seçimlere mahalle mahalle, köy köy gezerek devam edeceklerini söyleyen İdris Aydın, "Ülkü Ocaklarında yetiştim, siyasete partimde kademe kademe pişerek devam ettim, şimdi de Belediye Başkanınız olmak için karşınızdayım.” Dedi. İdris Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

MHP Adayı İdris Aydın Mutlu köyünde
İdris Aydın, Mutlu Köyü Konağında vatandaşlarla sohbet ettiMilliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, Mutlu Köyünü ziyaret ederek bir üre burada vatandaşlarla sohbet etti. Mutlu Köyü Konak Evinde, Muhtar Tacettin Taş ve köy halkıyla buluşan İdris Aydın, köy halkının sorunlarını dinledi. Yapılacak genel seçimlere mahalle mahalle, köy köy gezerek devam edeceklerini söyleyen İdris Aydın, "Ülkü Ocaklarında yetiştim, siyasete partimde kademe kademe pişerek devam ettim, şimdi de Belediye Başkanınız olmak için karşınızdayım.” Dedi. İdris Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bayburt'a hizmet etmenin temelde iki şartı vardır, birincisi Bayburt'un yazını, kışını, soğuğunu ve şartlarını sevmek, ikincisi de Bayburt'un insanını karşılıksız sevmektir. Çünkü içinde bulunduğumuz misyonun temel amacı; insana insan gibi yaşam kalitesi sunmaktır.
Bayburt'un en büyük köyü olan Mutlu Köyümüzde çok eksiklerin olduğunu, bu güzel köyümüzün ihmal edilmiş olduğunu, diğer köylerimizin ulaşımları yapılırken bu köyümüzün girişinde bırakın asfaltı parke taşı bile döşenmemiş olması, inanın beni çok üzdü. Böyle verimli bir araziye sahip olan bir köyümüz nasıl ihmal edilir. Bana göre Mutlu Köyümüzün daha çok hizmete ihtiyacı vardır. Mutlu köyümüze acil olarak eski olan alt yapısının bir an önce değişmesi, tarım ve hayvancılığı yeniden canlandırmak ve canlı tutmak için buraya acil olarak gölet inşaat edilmesi gerekmektedir.”

Mutlu Köyü Muhtarı Tacettin Taş, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İdris Aydın’ın kendilerini unutmayışlarının sevindirici olduğunun altını çizen Muhtar Tacettin Taş, şunları söyledi:

“Hakikaten köyümüz çok ihmal edilmiştir. Her köyün alt yapı çalışması yapılırken bu köye bir şey yapılmaması çok üzücüdür. Öyle umuyorum ki İdris Bey'in sayesinde bu sorunlar dile gelecektir. Tarım ve Hayvancılığın en yoğun olarak yapıldığı Mutlu Köyümüz, sorunların dile getirilip çözülmesi halinde, yine parlak ve güzel günlerine dönecektir. Kendilerine bu seçimlerde başarı diliyor, tekrar gelip bizleri ziyaret ettikleri içinde halkım ve şahsım olarak teşekkür ediyorum.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.