Metin Bilgin Aydıntepe’de Bağımsız Aday

Aydıntepe Belediye Başkanlığı için Bağımsız adaylığını açıklayan Metin Bilgin; "Hizmet için herhangi bir parti şart değildir, önemli olan o hizmeti verebilmektir" dedi. Seçim çalışma bürosunda düzenlediği toplantıyla adaylığını açıklayan Metin Bilgin, Aydıntepe Belediye Başkanlığı için AKP’den aday adayı olmuş, fakat aday olamamıştı. Aydıntepe'ye yeni bir Belediye anlayışı getireceğini ve kalkınmayı yerelden başlatacağını vurgulayan Bağımsız Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Bilgin, sözlerine şöyle devam etti:

Metin Bilgin Aydıntepe’de Bağımsız Aday

Aydıntepe Belediye Başkanlığı için Bağımsız adaylığını açıklayan Metin Bilgin; "Hizmet için herhangi bir parti şart değildir, önemli olan o hizmeti verebilmektir" dedi.

Seçim çalışma bürosunda düzenlediği toplantıyla adaylığını açıklayan Metin Bilgin, Aydıntepe Belediye Başkanlığı için AKP’den aday adayı olmuş, fakat aday olamamıştı. Aydıntepe'ye yeni bir Belediye anlayışı getireceğini ve kalkınmayı yerelden başlatacağını vurgulayan Bağımsız Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Bilgin, sözlerine şöyle devam etti:

Metin Bilgin bağımsız yarışacak“Artık Dünyada Kamu Yönetimi değişti. 5 yıl sonrasını planlayamayanın, aileyi bile yönetemeyeceği ortada. Mevcut potansiyelimizi değerlendirerek, ilçemize çağdaş bir görüntü kazandıracağım. Hedefim göçü tersine döndürmek. Son 4 yıl içerisinde AB ile ilgili bir çok projeye imza attım. Daha büyük projeleri, seçimden sonraya saklıyorum.

AKP’den daha önce aday adayı oldum. Parti içi temayül yoklamasında yüzde 90 oy almama rağmen aday edilmedim. Demokratik kurallar hiçe sayıldı. Hedefim ilçeme hizmet etmek. ‘Hizmette parti yok’ ilkesini savunduğumdan dolayı bu güzel insanların yaşadığı ilçemde bağımsız olarak adaylığımı koydum. Bu gök kubbe üzerinde hoş bir seda bırakmayı Cenab-ı Hak bize inşallah nasip eder.

Amacım; doğup büyüdüğüm yer olan Aydıntepe'yi yaşanabilir bir şehir yapmaktır. Rüzgar Santrali Projesi, Granit Mermer İşleme Projesi, Beton Santrali Projesi, Su Şişeleme Projesi, Granül Organik Gübre Projesi, Sucuk ve Kavurma Üretim Projesi, Hidroelektirik Santrali Projesi, 1000 Başlık Hayvan Çiftliği Projesi, Biodizel Tesisi Projesi, Sıcak Abdesthane Projesi, Aydıntepe Mezarlıkları Onarım Projesi, Halk Meclisi Projesi, Muhtaç Vatandaş Konut Projesi, Kanalizasyon Projesi, İçmesuyu Projesi ve buna benzer projelerle ilçemizin sorunlarını çözüp, işsiz gençlere istihdam açılımı yapacağız ve işsizlik sorununu yerelden bitireceğiz.

Bilmeyen yoktur. Allah'ın yardımıyla ilçe halkının duasını alacağım ve ülkemize model bir ilçe oluşturacağım. Hayırlı işlerde Allah her zaman yardım eder, niyeti halis olan bir insan, her zaman başarılı olur.”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.