Mazbatasını aldı, parti rozetini çıkardı

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk mazbatasını alarak görevine başladı.

Mazbatasını aldı, parti rozetini çıkardı
Bayburt Postası - Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk mazbatasını alarak görevine başladı. Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kurulu Müdürü İlhami Kavalcıoğlu’nun elinden mazbatasını alan Haşim Şentürk, Aydıntepe'de partililer tarafından karşılandı. Vatandaşların "hayırlı olsun" dileklerinde bulunduğu Şentürk, makamına geçerek burada kısa bir açıklama yaptı.

30 Mart’ta iptal edilen seçimlerin ardından Aydıntepe Belediye Başkanlığı’na geçici olarak atanan Saffet Yazıcı’dan görevi devralan Haşim Şentürk, "Aydıntepe emanetini teslim alıyorum. Devletimize, milletimize ve Aydıntepe halkına hayırlı uğurlu olsun. Aydıntepe halkı sağduyusunu göstererek beni bu emanete tayin etti. İnşallah bundan sonra Aydıntepe’de kimseye ayrım yapmadan, herkesin hakkını gözeteceğime söz veriyorum. Cenabı Allah bizi utandırmasın. Aydıntepe’de bu taşın altına elimizi koyduk, gücümüzün yettiği kadar hizmet edeceğiz” diye konuştu.

MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan ise, Haşim Şentürk’ün MHP rozetini çıkararak, “Başkanımız MHP’nin belediye başkan adayıydı, kazandı. Bu saatten sonra yakasındaki rozeti MHP İl Başkanı olarak alıyorum ve sadece MHP’lilerin değil Aydıntepe’deki tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olduğunu belirtiyorum” dedi.



Doğan şunları söyledi:

“MHP Aydıntepe’de girdiği yarışı zaferle sonuçlandırmıştır. Bu güzel güne tanıklık ediyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ilkesi doğrultusunda Haşim Şentürk başkanımız bugüne kadar MHP’nin belediye başkan adayıydı, kazandı. Bu saatten sonra yakasındaki rozeti MHP İl Başkanı olarak alıp, sadece MHP’lilerin değil Aydıntepe’deki tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olduğunu ilan ediyorum. Bu doğrultuda hizmet edeceğine inancımız sonsuzdur.”

Devir teslim töreni yapılan dua ile son buldu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmed 10 yıl önce

belediye kazanması güzel lakin bunca borcun altından nasıl kalkacak .Şentürk ailesi iktidarı bıraktı muhalefete sarılmıştır.

Avatar
Mehmed(Bey)'e Mektup 10 yıl önce

Mehmed Bey; iktidar bu yaptıklarının altından kalkacak? Onu düşünün evvela siz. İnşallah kader yar ve yaver olunca yokuşlar inişe döner.

Avatar
BULUT @mehmed 10 yıl önce

İYİDE BU AYDINTEPE 15 YILDIR İKTİDAR PARTİLİ BİR BELDİYE BAŞKANI VARDI NİÇİN O ZAMAN BÖYLE KONUŞMUYORDUNUZ

Avatar
mehmed 10 yıl önce

iktidar partisi aydıntepede bütün sorunları çözmüştür.göleti okulun tadilatı yolu spor salonu parklar içme suyu sulama suyu .alt yapıyı ne noksan onu söyleyin