Kobal: “2. vekilimize hoşgeldiniz diyorum“

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, gazetemize yaptığı açıklamada "karar şehrimizin geleceği adına mutluluk verici" dedi.

Kobal: “2. vekilimize hoşgeldiniz diyorum“
Bayburt Postası - YSK'dan yapılan resmi açıklamada Bayburt'un 2 milletvekili ile temsil edileceğinin duyurulmasının ardından ilk değerlendirme AK Parti İl Başkanlığı'ndan geldi. AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, gazetemize yaptığı açıklamada "karar şehrimizin geleceği adına mutluluk verici" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, konuyla ilgili şunları kaydetti: 

"YSK'dan yapılan açıklama, şehrimizin geleceği ve daha güçlü temsili adına çok önemli. TBMM'de tek vekil ile temsil hakkı hem gücümüzü, hem de gururumuzu kırıyordu. Bayburt'a haksızlık yapıldığını düşünüyorduk. Neyse ki, o haksızlık giderildi ve ilimiz Bayburt, TBMM'de artık daha güçlü temsil edilme hakkı kazanmış oldu. Yeni dönem Bayburt adına zaten bir çok müjdeyi barındırıyordu, şimdi iki vekille TBMM'de daha çok çalışma ve daha çok hizmet fırsatı geldi. 2. vekilimize şimdiden hoşgeldiniz diyorum. Bu hakkı kazanma adına, emeği geçen tüm dinamiklerimize, hemşerilerimize teşekkür ediyorum."

YSK'dan yapılan açıklamaya göre, nüfusu 80 bin 607'ye çıkan Bayburt, 2015 Haziran ayında yapılacak seçimlerde 2 milletvekili ile temsil edilecek. (İlgili haberler için lütfen tıklayınız...)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

hayır arkadaşlar birbirimizin ayağını kaydırmakla böyle işler olmaz ne olursa olsun birbirimize destek verelim bayburt için kırıkkaleden selamlar

Avatar
S.cebe 9 yıl önce

Bayburt olarak vekilimize bir dönem daha vermeliyiz (ustalık dönemi) hayırlısı olur inşaallah

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Hemen aday ol.

Avatar
Bayburt Kalesi 9 yıl önce

Bir daha ki seçime, 1 (Bir) millet vekiline düşebiliriz..Başarılı olunsa da
taşıma su ile değirmen dönmez, tek ve kesin çözüm HER İL EN AZ (2) İKİ
VEKİLLE TEMSİL EDİLİR yasasıdır... Devamlı bıçak sırtında olan, her an (1) millet vekiline düşecek tek il BAYBURT'dur...

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

artık başbakanla daha çok resimlerde görülürüz

Avatar
kani hakyemez @S.cebe 9 yıl önce

sn cebe güzel diyorsunda,2 yıl önce tren bayburttan geçsin diye 18300 imza verdi,
sn vekil özbek,tren için imzalı dosyayı sn r.t.erdoğana vermedi,.yazık değilmi bayburta ve halkına,affedilir gibi değil.yazık.