Kılıçdaroğlu: "Siyasetçi dürüst olmalı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, Gümüşhane'de "Siyasal Etik ve Dokunulmazlık" konulu panele katıldı. Enerji ve Dışişleri Bakanları hakkında iddialarda bulunan Kılıçdaroğlu, ülkeyi yöneten siyasetçilerin dürüst ve güvenilir olması gerektiğini söyledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, Bayburt İl Başkanı Hasan Türker ve partililer katıldı. CHP Gümüşhane ve Kelkit belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Erkan Pelit, Türkiye'de toplumsal ve siyasal yaşamda yeni bir dönüm noktasından geçildiğini belirterek, bu süreci en doğru şekilde yöneteceklerini ve Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden, bunalımdan kurtulmanın mücadelesini hep birlikte vereceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, Gümüşhane'de "Siyasal Etik ve Dokunulmazlık" konulu panele katıldı. Enerji ve Dışişleri Bakanları hakkında iddialarda bulunan Kılıçdaroğlu, ülkeyi yöneten siyasetçilerin dürüst ve güvenilir olması gerektiğini söyledi.


Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, Bayburt İl Başkanı Hasan Türker ve partililer katıldı. CHP Gümüşhane ve Kelkit belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Erkan Pelit, Türkiye'de toplumsal ve siyasal yaşamda yeni bir dönüm noktasından geçildiğini belirterek, bu süreci en doğru şekilde yöneteceklerini ve Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden, bunalımdan kurtulmanın mücadelesini hep birlikte vereceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Pelit'in ardından kürsüye çıkan CHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Emekli Yarbay Bedri Ağaç ve Kelkit ilçesi Belediye Başkan Adayı Çetin Özdemir birer konuşma yaptılar. CHP İl Başkanı Erkan Pelit, Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç'a konuşmasının ardından parti rozetini taktı. Panelde daha sonra kürsüye çıkan CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki vergi sistemini eleştirerek, şöyle konuştu:

"Bir vatandaşımız evine ekmek götürürse bunun vergisi var ama pırlanta yüzük, inci, yakut götürürse vergisi yok. Kefen bezi için vergi veriyoruz ama pırlanta için vergi yok. Bu Adalet ve Kalkınma Partisi'nin vergi adaletidir."

Türkiye'de 85 yıldır öğrenci yurdu sorununun çözülemediğinin de altını çizen Kılıçdaroğlu, devletin isterse Türkiye Cumhuriyeti'nde yurt sorununu 6 ayda çözülebileceğini iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.