Kavcıoğlu'ndan Bakan Ağbal yorumu

Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, 19 yıl sonra Bayburt’a gelen bakanlığın çok önemli bir sonuç olduğunu söyledi.

Kavcıoğlu'ndan Bakan Ağbal yorumu
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı’na getirilmesi ile ilgili,  “Herkesin gururlandığı güçlü bir bakanlık Bayburt’un oldu. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

64. Hükümet’te yer alan milletvekili isimlerinin açıklamasının ardından Bayburt Postrası’na kısa bir değerlendirmede bulunan Kavcıoğlu, 19 yıl sonra Bayburt’a gelen bakanlığın çok önemli bir sonuç olduğunu söyledi.

Kavcıoğlu, şu açıklamayı yaptı:

“Bu bakanlık çok önemliydi. Yıllar sonra Bayburt’un yeniden bir bakanlık kazanması büyük bir mutluluk ve onur. Bu sonuç Bayburt için çok önemliydi. Yıllar sonra olsa da Bayburt’un hak ettiği bir sonuçtu. Bu saatten sonra elbirliği ile daha çok ve daha yoğun çalışacağız. Bu sonuçla Bayburt’un  yüzde 50’si bakan, yüzde ellisi milletvekili oldu. Bakanlar kurulu açıklandığı andan itibaren Bayburt’ta müthiş ve haklı bir sevinç var. Herkesin gururlandığı güçlü bir bakanlık Bayburt’un oldu. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Bu sonucun çok hayırlı işlere vesile olacağına inanıyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

Sayın Vekilim inşAllah bu yazıyı okursunuz. Bayburt Hepimizin.. Bayburt'tan bir tane daha ylok.. geldiniz, gördünüz, gezdiniz,.. Bayburt bir İL değil.. köy bile değil.. mezra... bu şehrin bu makus talihini yıkıp Bayburt Efsaneleri arasında yer alabilirsiniz.. Sayın bakanımızın desteği ile yapacağınız girişimler ile Bayburt'umuzu kalkındırıp, geliştirip bir şehir moduna sokabilirsiniz. öncelikle Acemi Birliğini bu şehrimize kazandırmanız lazım. Belediye ye verilecek destekler ve takibat, denetimle Şehircilik anlamında geliştirerek Üniversiteye daha çok öğrencinin kazandırılması sağlanmalı (Bayburt'u mezra gören öğrenci kaydını donduruyor, sildiriyor veya nakil alıyor) Bayburt'lu bütün hemşehrilerime sesleniyorum.. Bayburt artık bir gemi konumunda.. gemi batarsa Bayburt Gümüşhane'nin ilçesi olur. şimdi destek, şimdi birlik zamanı.. partili partisiz herkesin İl teşkilatına, STK'lara destek verip gerekli girişimler yapılarak Başburt'u şahlandırmalıyız..

Avatar
bayburt halkı 8 yıl önce

sn naci abal bakanlık almadı,verildi.!!başarılar dileği ile,tebrikler

Avatar
abdul.kerim temur 8 yıl önce

merhabalar sayın şahap beye milletvekkilliği hayırlı olsun.sayın naci bey ve şahap beyin birlikte bayburt için müthiş yatırımlara imza atacaklarından hiç şüphem yok.saygılar

Avatar
cafer 7 yıl önce

yahu bu erzincan yolu ne oldu şahap beye bi iletseniz gazete olarak da
gökçedere üzerinden geçen yol ne oldu müteahhiti kaçmıştı en son yani bunun üzerine gitse biraz