Kasap: "Kazanan Türk Milleti ve Bayburt olmuştur"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt’un referanduma yüzde 81,7 oranında destek vererek Türkiye’de rekora imza atmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kasap: "Kazanan Türk Milleti ve Bayburt olmuştur"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt’un referanduma yüzde 81,7 oranında destek vererek Türkiye’de rekora imza atmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Referandum sonuçlarını 'Büyük Türk Milleti ve Bayburt kazanmıştır' ifadeleriyle yorumlayan Kasap'ın mesajı şöyle:

"16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Referandum da Bayburt yüzde 82'lik bir oranla Türkiye'de 'evet' rekoru kırmıştır. Bu rekorun kırılmasında emeği geçen Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz Sayın Doç. Dr. Şeref Oruç’a, il, ilçe, kadın kolları teşkilatlarımıza, Ülkü Ocaklarına, Adalet ve Kalkınma Partisi İl, İlçe teşkilatlarına, Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu’na, Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş’e ve desteklerini esirgemeyen tüm Bayburt halkına teşekkür ediyorum. 16 Nisan 2017  tarihinde yapılan Referandum ile kazanan büyük Türk Milleti ve Bayburt olmuştur."


Anahtar Kelimeler:
Bekir KasapBayburt MHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

asıl kaybeden BAYBURT VE TÜRK MİLLETİ OLMUŞTUR milleti kandırmayın

Avatar
TÜRKÇÜ TURANCI 7 yıl önce

BAYBURTLA ALAKALI NE DERSEN DE AMA TÜRK MİLLETİNİN KAYBETTİĞİ KESİNDİR BAYBURT NE DE OLSA SÜRÜNMEKTEN RAHATSIZ DEĞİL O YÜZDEN KAYBETMESİYLE KAZANMASI ARASINDA BİR FARK YOK AMA TÜR MİLLETİ KESİN KAYBETTİ BU GERÇEKTİR

Avatar
sakın ayberk 7 yıl önce

zavallı yaratık hdp nın uşaklığını yapmadığımızdanmı Bayburt kaybetti