İl Genel Meclisi üyeliğine ilk aday Süleyman Burç

Halen İl Genel Meclisi üyesi olan Süleyman Burç, yeni dönemde tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi Adayı olduğunu açıkladı. Burç; "İlimizin kalkınma hamlesinde yarım kalan hizmetlerim için yeniden İl Genel Meclis Üyesine adayım." Dedi. 5 yıldır MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği yapan Süleyman Burç, seçim çalışma ofisinde yaptığı toplantıda şu açıklamalarda bulundu: “İl Genel Meclis üyelerinin hizmet alanları genişletilmiştir. Omuzlarımıza büyük sorumluluklar yüklenmiştir. Bayburt’u en iyi şekilde temsil etmek, kalkınma ve gelişmesi için yeni dönemde de çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim. Köylülerimizin sorunlarını ve aksaklıklarını elimden geldiği kadar geçmişte de olduğu gibi bu yeni dönemde de hızlı bir şekilde çözmeye çalışacağım.”

İl Genel Meclisi üyeliğine ilk aday Süleyman Burç

İl Genel Meclisi üyeliğine ilk aday Süleyman BurçHalen İl Genel Meclisi üyesi olan Süleyman Burç, yeni dönemde tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi Adayı olduğunu açıkladı. Burç; "İlimizin kalkınma hamlesinde yarım kalan hizmetlerim için yeniden İl Genel Meclis Üyesine adayım." Dedi. 5 yıldır MHP’den İl Genel Meclis Üyeliği yapan Süleyman Burç, seçim çalışma ofisinde yaptığı toplantıda şu açıklamalarda bulundu: “İl Genel Meclis üyelerinin hizmet alanları genişletilmiştir. Omuzlarımıza büyük sorumluluklar yüklenmiştir. Bayburt’u en iyi şekilde temsil etmek, kalkınma ve gelişmesi için yeni dönemde de çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim. Köylülerimizin sorunlarını ve aksaklıklarını elimden geldiği kadar geçmişte de olduğu gibi bu yeni dönemde de hızlı bir şekilde çözmeye çalışacağım.”

Süleyman Burç kimdir?

1950 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Bayburt’ta tamamladı. Gümüşhane Öğretmen Okulunu 1970 yılında bitirdi. 1971 yılında Erzurum Çat İlçesine öğretmen olarak atandı. 4 Yıl öğretmen ve müdürlük görevinde bulundu. 1976 yılında Bayburt Buğdaylı (Danzut) Köyü İlköğretim Okuluna ataması yapıldı. Burada iki yıl görev yaptıktan sonra Bayburt Merkez Kaleardı İlköğretim okulunda dört yıl görev yaptı. Daha sonra Yüzbaşı Şehit Agah İlköğretim Okulunda dört yıl görev yaptı. 1986 yılında Cumhuriyet İlköğretim Okuluna ataması yapıldı.

1986 yılında Trabzon'da lisans öğrenimini (Yüksek Okul) tamamladı. 1988 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında açılan Beden Eğitimi Öğretmenliği sınavını kazandı.

Kahramanmaraş Lisesi ve Ankara Hasanoğlan Öğretmen Okulunda Beden Eğitimi Öğretmenliği kursuna katıldı ve Beden Eğitimi Öğretici Belgesi alarak, Beden Eğitimi öğretmenliği yaptı. Süleyman Burç, eğitimcilik yıllarına 1996 yılında emekli olarak veda etti.

MHP’den İl Genel Meclis Üyeliğine tekrar aday olan Süleyman Burç, sırasıyla Bayburt İlkokul Öğretmenleri Derneği, Ülkü-Bir Ülkü Ocakları, Folklör Derneği başkanlığı, Ortadoğu Yeni Düşünceler Derneği muhabirliği ile çeşitli dergilerin temsilciklerini yaptı. Halen İl Genel Meclis Üyesi ve Köy-Des Encümeni olan Burç, evli ve beş çocuk babasıdır.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.