İhsanoğlu, güvenlik önlemleri için valiye teşekkür etti

Seçim çalışmaları için geldiği Kayseri'de vatandaşlarla kucaklaşan cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ziyaret ettiği Vali Orhan Düzgün’e alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla teşekkür etti. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin...

İhsanoğlu, güvenlik önlemleri için valiye teşekkür etti
Seçim çalışmaları için geldiği Kayseri'de vatandaşlarla kucaklaşan cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ziyaret ettiği Vali Orhan Düzgün’e alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Kayseri seçim çalışmaları devam ediyor. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşen İhsanoğlu, daha sonra Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti. İhsanoğlu, Hilton Oteli’nde valiliğe yürüyerek geçti. Yolda vatandaşlar cumhurbaşkanı adayına sevgi gösterilerinde bulundu.

Vali Düzgün, İhsanoğlu’nu kapıda karşıladı. Makamda gazetecilere görüntü verildi. Cumhurbaşkanı adayı burada yaptığı açıklamada, nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, "Burada herhangi bir konuşma olmaz. Hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem saygılarımızı sunmak için buradayız. İyi temennilerimizi bildiriyoruz. Başka bir şey beklemeyiniz." dedi. İhsanoğlu, seçim çalışması için geldiği Kayseri’de güvenlik tedbirlerinin iyi olduğunu dile getirerek "Sayın Valimize alınan güvenlik tedbirleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Rahat bir şekilde çalışmamızı yapıyoruz." dedi.

Vali Düzgün de 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanı seçiminin huzur ve güven içinde yapılması için üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bütün tedbirleri alıyoruz. Sizlere de başarılar dilerim." diye karşılık verdi.

İhsanoğlu ile beraberindeki heyet, Vali Düzgün ile kısa bir süre de basına kapalı olarak görüştü. İhsanoğlu, buradan Kayseri Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ne geçti.

Cihan Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.