İhsanoğlu, bayram namazını evinin yakınındaki camide kıldı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bayram namazını oturduğu evin yakınında bulunan Yeniköy Camisi’nde kıldı. Camiye yardım kutusuna bağışta bulunan İhsanoğlu, yardım isteyenleri de boş çevirmedi, para verdi. İhsanoğlu, bayram...

İhsanoğlu, bayram namazını evinin yakınındaki camide kıldı
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bayram namazını oturduğu evin yakınında bulunan Yeniköy Camisi’nde kıldı. Camiye yardım kutusuna bağışta bulunan İhsanoğlu, yardım isteyenleri de boş çevirmedi, para verdi.

İhsanoğlu, bayram namazını oğulları Aziz ve Orhan ile birlikte Yeniköy Camisi’nde kıldı. Cami çıkışı İhsanoğlu, camiye yardım için bağış yaptı. Ayrıca İhsanoğlu kendisinden para isteyen dilencilere de para verdi. Kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İhsanoğlu, “Bütün milletimize huzurlu ve hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ederim. Bayram tadında bir 3 gün geçirelim” dedi.

Irak’ta rehin tutulan vatandaşları unutmayan İhsanoğlu, “Aynı zamanda rehin olan kardeşlerimizin bir an evvel ailelerine kavuşmalarını, aileleri ile birlikte korkusuzca güven içerisinde geçirmesini niyaz ederim. Filistin’de, Gazze’de, Suriye’de, Irak’taki Türkmen kardeşlerimizin, Doğu Türkistan’daki Uygur kardeşlerimizin bir an evvel zulümden kurtulmalarını ve insanca hayat şartlarına kavuşmalarını temenni ederim. Myanmar’daki halkın insanlık dışı maruz kaldığı muamelenin sona ermesini dilerim. Somali’deki kardeşlerimizin sıkıntılarının giderilmesini dilerim. Mazlum olan milletlerin huzur bulmasını dilerim. İnşallah bu bayramı huzur, selamet ve güven içerisinde ağız tadıyla hep beraber geçiririz.” diye konuştu.

Bayramda ailesiyle bir araya geleceğini ifade eden İhsanoğlu, mezarlık ziyaretinde bulunacağını sözlerine ekledi. İhsanoğlu, cami çıkışında oturduğu evin yakınında bulunan bir kafede beraberindekilerle birlikte çay içti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.