İdris Aydın: “Bayburt, yeni başkanın belediyeyi tanımasını beklememeli…”

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, Baybut’ta görev yapan gazeteciler ve yerel basına yönelik bir yemek verdi. Toplantıya Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte katılan İdris Aydın, “adaylar arasında belediyecilik tecrübesi olan tek kişiyim” dedi. Bayburt’un görev vereceği başkana, belediyeyi tanıması için vereceği zamanının olmadığına değinen İdris Aydın, “15 yıllık kazanımlarımla, en tecrübelisi benim” dedi. Seçimi kazanması halinde önemli projeleri hayata geçireceklerini ve Bayburt’un 30 yıllık planını açıklayacaklarını söyleyen Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

İdris Aydın: “Bayburt, yeni başkanın belediyeyi tanımasını beklememeli…”

MHP Belediye Başkan Adayı İdris AydınMilliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, Baybut’ta görev yapan gazeteciler ve yerel basına yönelik bir yemek verdi. Toplantıya Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte katılan İdris Aydın, “adaylar arasında belediyecilik tecrübesi olan tek kişiyim” dedi. Bayburt’un görev vereceği başkana, belediyeyi tanıması için vereceği zamanının olmadığına değinen İdris Aydın, “15 yıllık kazanımlarımla, en tecrübelisi benim” dedi. Seçimi kazanması halinde önemli projeleri hayata geçireceklerini ve Bayburt’un 30 yıllık planını açıklayacaklarını söyleyen Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seçildiğim taktirde, belediyeyi tanıma gibi bir süreçten geçmeyeceğim. Buna ihtiyacım yok çünkü 15 yıldır belediyeciliğin içindeyim. Bu durumun hem kendim, hem de Bayburt için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Projelerimi 1 hafta içerisinde sizler vasıtasıyla tüm Bayburt halkına sunacağım.”

Yaklaşık 1.5 saat karşılıklı sohbet halinde geçen toplantı sonunda MHP Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, katılımlarından ötürü gazetecilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.