Erol: "Üreticimize prim desteği verilsin"

CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Maksut Erol ve CHP Bayburt Gençlik Kolları Başkanı Erkan Erdaş, Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay’ı ziyaret etti.

Erol: "Üreticimize prim desteği verilsin"
Bayburt Postası - Ziyarette açıklamalarda bulunan Maksut Erol, "Partimize üye kayıtlarına devam ediyoruz, gönüllü üye katılımlarında önemli bir artış var. Partimize emeği geçmiş, gönül vermiş büyüklerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Köy ve mahalle ziyaretlerimiz Bayburt genelinde devam ediyor. İnsanlarımızı dinliyoruz, onların derdi ile dertlenip neşesine ortak oluyoruz. CHP olarak bizden talepleri neler, eksiklerimiz neler, az oy aldığımız köylerimizde oylarımızı nasıl artırırız, insanlara partimizin mesajlarını doğru bir şekilde ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz" dedi. 

Prim desteği verilsin!

Bayburt'un ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayandığını belirten Erol, "Tarım ve Hayvancılık konusunda yaşanan sorunları ve gözlemlerimizi rapor halinde Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen Bey’e sunduk.  Bayburt’ta 6 ay sert kış koşullarını yaşıyoruz. 8 ay boyunca ısınmak için şehir merkezinde doğalgaz, diğer bölgelerde farklı yakıtlar kullanıyoruz. Hayvancılık yapılan ilçelerde biyogaz sistemiyle ısıtma projeleri geliştirilmeli, ahırların çatılarına yapılabilecek güneş paneli projesi desteklenmeli, bu sayede çiftçilerin en azından kendi elektriğini üretmesi sağlanmalıdır. SGK, Bağkur primleri çiftçilerimiz için çok büyük bir yüktür. Sigortalı iş için doğup büyüdüğü köyünü terk etmek zorunda kalan, üretimden çekilen çok sayıda vatandaşımızın üreticimizin sesini duymalıyız. Bu hemşehrilerimize prim desteği devletimiz tarafından mutlaka verilmelidir. Bayburt tarım şehri fakat Ziraat Fakültesi veya ziraatla ilgili bölümler yok. Hayvan Hastalıkları ve Veterinerlik Fakültesi’nin mutlaka kurulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
CHPMaksut Erol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.