Dursun Ali Emir, ziyaretlere devam ediyor

29 Mart Mahalli ve Yerel seçimler yaklaşırken, adaylar da çalışmalarına hız verdi. Adayların belirlenmesi ve açıklanmasının ardından, Bayburt sokaklarını tatlı bir seçim telaşı aldı. Esnaf ve ev ziyaretleri yaparak seçime hazırlanan adaylardan biri de Demokrat Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir. Emir, daha çok bire bir ziyaretler yaparak seçmene projelerini anlatıyor. Demokrat Parti’nin Türkiye genelinde yaşadığı sessizliğe rağmen Bayburt’ta var olduğunu daha şimdiden kanıtlayan Emir, seçim yarışı için bir hayli iddialı. 

Dursun Ali Emir, ziyaretlere devam ediyor

DP Bayburt Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir29 Mart Mahalli ve Yerel seçimler yaklaşırken, adaylar da çalışmalarına hız verdi. Adayların belirlenmesi ve açıklanmasının ardından, Bayburt sokaklarını tatlı bir seçim telaşı aldı. Esnaf ve ev ziyaretleri yaparak seçime hazırlanan adaylardan biri de Demokrat Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir. Emir, daha çok bire bir ziyaretler yaparak seçmene projelerini anlatıyor. Demokrat Parti’nin Türkiye genelinde yaşadığı sessizliğe rağmen Bayburt’ta var olduğunu daha şimdiden kanıtlayan Emir, seçim yarışı için bir hayli iddialı.

 

Dursun Ali Emir kimdir?

1957 Bayburt doğumlu olan Dursun Ali Emir, ilk ve orta öğrenimini Bayburt’ta, yüksek öğrenimini ise Erzurum Kâzım Karabekir Eğitim Enstitüsü ve Anadolu Üniversitesinde tamamladı. 1978 yılında Kars Digor Lisesine öğretmen olarak atanan Emir, daha sonra aynı okulda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 1980 yılında Bayburt Ortaokuluna Müdür olarak atanan Emir, bu görevini 1988 yılına kadar devam ettirdi. Daha sonra Bayburt Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğüne atanan Dursun Ali Emir, bu okulda ise 2000 yılına kadar görev yaptı. 2000 yılından itibaren Gümüşhane ve Bayburt’ta İl Turizm Müdürlüğü yapan Emir, 2004 yılında emekli oldu. 6 kitaba imza atan Dursun Ali Emir’in, yerel gazete ve dergilerde yazıları yayınlandı.

Japonya’nın JİCA kurumu ve Devlet Planlama Teşkilatının ortaklaşa yürüttükleri DOKAP’ı (Doğu Karadeniz Bölgesi Kalkınma Planı) hazırlayan çalışma grubunda yer alan Emir, 2005 - 2008 yılları arasında DYP İl Yönetim Kurulu üyeliği ve DYP Büyük Kongre Delegeliği görevlerinde bulundu. Bir dönem Zekâ Sporları ve Satranç Federasyonunun Bayburt İl Temsilciliğini yapan Demokrat Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir, Bayburt’un ilk basketbol hakemi olmasının yanı sıra Kurtuluşspor’da futbol, satranç müsabakalarında ise hakemlik yaptı. Dernek çalışmaları ile de dikkat çeken Dursun Ali Emir, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.