CHP'den Tekke’ye çıkartma

29 Mart yerel seçimlerinde Gümüşhane’nin merkeze bağlı Tekke beldesinde seçimler iptal edilmiş Belediye Başkanlık seçiminin 7 Haziran günü tekrar yapılması kararı YSK tarafından verilmişti. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Bayburt İl Başkanı Hasan Türker ve Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız Tekke Belediye Başkanı adayı olan Rahmi Ertürk’e destek vermek amacıyla Gümüşhane ve Tekke Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin Partinin Gümüşhane il binasında düzenlediği basın toplantısında güncel konulardan olan mayın konusuna değinerek yaptığı açıklamada: “Eğer Gerçekten İsrail ve Amerika’ya verilmiş bir söz varsa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, kamuoyunun karşısına geçerek bunu açıklaması lazım” dedi.

CHP'den Tekke’ye çıkartma

CHP'li Tekin, kahveleri dolaşarak partisinin adayına destek istedi29 Mart yerel seçimlerinde Gümüşhane’nin merkeze bağlı Tekke beldesinde seçimler iptal edilmiş Belediye Başkanlık seçiminin 7 Haziran günü tekrar yapılması kararı YSK tarafından verilmişti. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Bayburt İl Başkanı Hasan Türker ve Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız Tekke Belediye Başkanı adayı olan Rahmi Ertürk’e destek vermek amacıyla Gümüşhane ve Tekke Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin Partinin Gümüşhane il binasında düzenlediği basın toplantısında güncel konulardan olan mayın konusuna değinerek yaptığı açıklamada: “Eğer Gerçekten İsrail ve Amerika’ya verilmiş bir söz varsa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, kamuoyunun karşısına geçerek bunu açıklaması lazım” dedi.

Gürsel Tekin ve CHP hayeti ev ziyaretleri gerçekleştirdiGürsel Tekin ve beraberindeki heyet basın toplantısının ardından Tekke beldesine hareket etti. Tekin ve beraberindekileri kalabalık bir partili grup karşıladı. Tekin partililerle yaptığı sohbette “AKP, mutlaka iktidardan gidecektir. Türkiye’nin sorunlarını çözecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat anlayışıdır. Türkiye CHP iktidarıyla rahatlayacaktır. İlk genel seçimde iktidar olabilmemiz için daha çok çalışmalı, halka daha çok gitmeliyiz” dedi.

CHP Heyeti bir basın toplantısı düzenleyerek gündemde bulunan konular ile ilgili açıklamalarda bulunduTekin ve beraberindeki heyet Tekke belde örgütündeki toplantının ardından esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. Tekkeli seçmenlerle konuşan Tekin, partisine destek istedi. Gürsel Tekin ve beraberindeki heyet, AKP ve MHP başkan adaylarının seçim bürolarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.