Bayburt’un enerji haritasını getiren Bakan Güler, diğer bakanlara göndermede bulundu: ''Biz başka bakanlar gibi lokum ikram etmiyoruz”

Bayburt’ta buluna ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Bayburt Valisi Kerem Al'ı makamında ziyaret ederek, ilde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Al'a, Bayburt'un enerji potansiyellerinin yer aldığı harita ve rapor sunan Bakan Güler, ''Biz başka bakanlar gibi lokum ikram etmiyoruz. Türkiye'nin, illerin ve beldelerin gelişmesi için çalışıyoruz. Böyle raporlar hazırlayarak, o bölgenin kalkınmasına yardımcı oluyoruz'' diye konuştu. Valimiz Kerem Al’a sunulan ve Bayburt’un enerji potansiyellerin yer aldığı harita ile detayları, valiliğimizin bu bilgileri basınla paylaşması halinde okurlarımıza geniş bir şekilde sunacağız.  

Bayburt’un enerji haritasını getiren Bakan Güler, diğer bakanlara göndermede bulundu: ''Biz başka bakanlar gibi lokum ikram etmiyoruz”

Bakan Güler Vali Al'a, Bayburt'un enerji potansiyellerinin yer aldığı harita ve raporu sunduBayburt’ta buluna ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Bayburt Valisi Kerem Al'ı makamında ziyaret ederek, ilde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Al'a, Bayburt'un enerji potansiyellerinin yer aldığı harita ve rapor sunan Bakan Güler, ''Biz başka bakanlar gibi lokum ikram etmiyoruz. Türkiye'nin, illerin ve beldelerin gelişmesi için çalışıyoruz. Böyle raporlar hazırlayarak, o bölgenin kalkınmasına yardımcı oluyoruz'' diye konuştu. Valimiz Kerem Al’a sunulan ve Bayburt’un enerji potansiyellerin yer aldığı harita ile detayları, valiliğimizin bu bilgileri basınla paylaşması halinde okurlarımıza geniş bir şekilde sunacağız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.