Bayburt 'evet' rekorunu kutluyor

Bayburt 'evet' rekorunu kutluyor...

Bayburt 'evet' rekorunu kutluyor
Bayburt Postası - Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan halk oylamasında resmi olmayan sonuçların açıklanmaya başlamasıyla Bayburt'ta vatandaşlar, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki aynı binada bulunan AK Parti ve MHP il teşkilatlarının önünde ellerindeki Türk bayraklarıyla toplanarak sevinç gösterisinde bulundu.

İşte o anlardan objektiflere yansıyanlar...




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 7 yıl önce

yollarımız çok kaliteli, köprüler, şehir hastaneleri yapıldı, şehirleşmede Türkiyenin en kaliteli şehriyiz, gelişmişlik, kalkınmışlık, tavan yapmış, işsizliğimiz, göçümüz önlenmiş, doğalgaz, kömür, elektrik ucuz tüketiyoruz, vb. nedenlerden dolayı Bayburt tarih yazarak Türkiye birincisi oldu, bizlerde bunu kutladık.. sen çok yaşa BAYBURT.. Bayburt harabeye dönsende, göç versende, işsizliğin tavan yapsada, pahalılık olsada, biz yine destek vereceğiz.. çünkü biz herşeyi hak ediyoruz.. yaşasın anayasa.. yaşasın akp. yaşasın yaşasın. yasşasın. Bayburt ölsün..

Misafir Avatar
KEMALE CEVAP 7 yıl önce @seko69

ARKADAŞ BAYBURTLU MUSUN BİLMİYORUM AMA BAYBURT VE BAYBURTLU 15 SENEDİR BU İKTİDARA HEMDE EN YÜKSEKTEN DESTEĞİNİ VERDİ DİKKAT ET BURAYA 15 SENE YANİ FAZLASIYLA SABRETTİ BUNA RAĞMEN SİYASİ İKTİDARIN BAYBURTA BAKIŞI HEP KÜÇÜK VE DE ÖYLE KALMALIDIR ŞEKLİNDE OLDU BAYBURTLU ARTIK BAZI ŞEYLERE İTİRAZ EDİYOR KABUL ETMİYOR AKPYİ DE BAYBURT BÜROKRASİSİNİ DE ELEŞTİRİYOR HAKKINI İSTİYOR KISACA BU DA BİRİLERİNİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR BAYBURTUN REKOR OY VERMESİ KİMSEYİ KANDIRMASIN BAYBURT SAYIN CUMHURBAŞKANINA OLAN SEVGİSİNDEN DOLAYI BU OYU VERMİŞTİR YOKSA BAŞKA HİÇ KİMSE BUNU ÜSTÜNE ALAMAZ BAYBURT HAKETTİĞİ YERE GELECEK BU MUHAKKAK BUNUN SEBEBİ İSE AKP LUTFETTİ DİYE DEĞİL BAYBURT HAKETTİĞİ İÇİNDİR

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
KEMAL 7 yıl önce @seko69

BAYBURT ÖLMESİN.!!!,YAŞASIN NEDENMİ,BAYBURT ARTIK HAK ETTİĞİ
NOKTAYA GELECEK,BİRAZ SABIR,ALLAH NASİP EDERSE,3 YIL SONRA
BAYBURT ŞEHERİNİ FARKLI GÖERECEĞİZ,İNŞAALLAH SELAM VE DUA.

Beğenmedim! (6)
Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Diyecek bir şey bulamıyorum çok büyük iş başardınız 2019 da tekrar gelirler madalya takmaya sız yine köstebek yuvalarının içinde misket oynayım yağmur yağdığı vakit çukurlardan su çekersiniz umarım madalyanız çok buyuk olur şak şaka devammm

Avatar
suat 7 yıl önce

sayın bekir kasap ve havarilerini akp lilerden daha heyecanlı görmek ve şeref oruç beyin 7 haziran ve 1 kasım da bayburtun yolunu unutup bu seçimde ne kadar fedakar bir şekilde çalıştığı biz ülkücüler tarafından hayretle karşılanmıştır.Artık bozkurtmu akkurtmu olduğunuz aşikardır.Aramızdaki fark ise biz bayburtta mücadele ettik siz ise arabanıza lamba yapıştırdınız.Ne mutlu davasının adamı olana. Alparslan TÜRKEŞin askerleriyiz.Üç hilal sevdalılarına selam olsun.

Avatar
Ruya 7 yıl önce

MHP yi kendi elleriyle AKP nin icine boşalttilar. Diyecek bir sey yok.

Misafir Avatar
ALİ 7 yıl önce @Ruya

GENEL BAŞKANLARI BAŞTA OLMAK ÜZERE GÖREVDE OLAN BÜTÜN MHP TEŞKİLATLARI MİLLİYETÇİLERE, ÜLKÜCÜLERE YAPILAN BÜTÜN HAKARET VE AŞAĞILAMALARIDA KABUL ETMİŞ OLDULAR. ÇÜNKÜ ORTADA HERHANGİ BİR PİŞMANLIK VE ÖZÜR YOK. ARTIK EN ÜST KATA ÇIKMAYA GEREK YOK. HİÇ UTANMADAN BİR AŞAĞI PARTİYE ARTIK ÜYE OLARAK RAHATÇA GİDEBİLİRLER. BU DA ONLARA YETER. AĞUSTOS BÖCEĞİ GİBİ ARTIK ÇALAR OYNARLAR.

Beğenmedim! (5)
Avatar
Sitemkar 7 yıl önce

Vay be insanlar halinden ne kadar da mutluyMuş bayburt için verdigimiz mücadelenin bir anlamı yokmuş biz bayburtun ve bayburtlusun en iyi olması. İçin mücadele ettik akp bayburtu bitirdi nufusu 3te birine düşmüş doğalgaz faturası en yüksek bayburtta en çok göç veren şehir ama siyasi iktidara en yüksek oyu vermiş düşünün bi siyasi lider en yüksek oyu kendi memleketine almamış bü durumun herhalde siyasi tarihte eşi benzeri yoktur benim bayburttan artık umudum yoktur artık sürunse de itiraz etme hakkı yoktur herkes hakedildigi şekilde yönetilir.

Avatar
asım 7 yıl önce

Ülkemize ve memleketimize hayırlı olsun...

Avatar
hasan recber 7 yıl önce

ağzı olan konuşuyor şahsi egolarını tatmın edememış nekadar zavallı varsa sanal alemde kendinı tatmın ediyor devam edin zavallılar

Avatar
salıh altan 7 yıl önce

hdp le aynı safta yer alan zevatlar sıkıntınız nedır acaba bır korkunuzmu var korkunun ecele faydası olmaz