Bayburt, Başbakan Yıldırım’ı ağırlıyor

Anayasa değişikliği referandumu gezilerini devam ettiren Başbakan Binali Yıldırım, bugün Bayburt'ta geliyor.

Bayburt,  Başbakan Yıldırım’ı ağırlıyor
Bayburt Postası - Anayasa değişikliği referandumu gezilerini devam ettiren Başbakan Binali Yıldırım, bugün Bayburt'ta geliyor. Başbakan Yıldırım'ın ziyareti öncesi şehir merkezi girişleri ve Cumhuriyet caddesiyle birlikte Saat Kulesi meydanı Türk Bayrakları ile donatıldı. Başbakan Yıldırım'ı karşılayacak olmanın heyecanı yaşayan Bayburt'ta hummalı çalışmalar hız kazandı.

Kobal: “Türkiye rekoru için iddialıyız”

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, yaptığı yazılı açıklamada tüm Bayburt’u mitinge davet etti. Kobal, referandum çalışmaları dolayısıyla Bayburt’u köy köy, belde belde, mahalle mahalle arşınladıklarını belirterek, “Türkiye rekoru için iddialıyız. Bunu başaracağız, gezip gördüğümüz ortam budur. Bayburt ‘evet’ diyor, ‘Reis’ine her zaman olduğu gibi en yüksek desteği vermek için gün sayıyor. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın bugün saat 15.30’da Saat Kule Meydanı’nda katılacağı mitingimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.