Bakan Hilmi Güler Bayburt’ta konuştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye'yi dışa bağımlılığı olmayan, enerjide tam bağımsız bir ülke haline getirmek için çalıştıklarını söyledi. Güler, AK Parti Bayburt İl Başkanlığını ziyareti sırasında partililere hitaben yaptığı konuşmada, belediyecilik hizmetinden geldiklerini, belediyeciliğin bir hizmet işi olduğunu belirtti. Belediyeciliği iyi yaptıklarından dolayı iktidarda bulunduklarını savunan güler, ''Bizim çalışmalarımızda İstanbul'da ne varsa Bayburt'ta, Hakkâri’de, Ordu'da da o olacak. Yerinde yönetimlere ağırlık vereceğiz. Siz Ankara'ya gideceğinize, biz sizlerin ayağına geleceğiz. Siyasi partiler normalde 6 ayda ekşimeye başlarlar.  

Bakan Hilmi Güler Bayburt’ta konuştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi GülerEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye'yi dışa bağımlılığı olmayan, enerjide tam bağımsız bir ülke haline getirmek için çalıştıklarını söyledi. Güler, AK Parti Bayburt İl Başkanlığını ziyareti sırasında partililere hitaben yaptığı konuşmada, belediyecilik hizmetinden geldiklerini, belediyeciliğin bir hizmet işi olduğunu belirtti. Belediyeciliği iyi yaptıklarından dolayı iktidarda bulunduklarını savunan güler, ''Bizim çalışmalarımızda İstanbul'da ne varsa Bayburt'ta, Hakkâri’de, Ordu'da da o olacak. Yerinde yönetimlere ağırlık vereceğiz. Siz Ankara'ya gideceğinize, biz sizlerin ayağına geleceğiz. Siyasi partiler normalde 6 ayda ekşimeye başlarlar.

 

Bizler 6 yıldır iktidarda ve ayaktayız. Sizlerin gözlerinizdeki ışıltıyı, milli iradeyi temsil anlamında sizlerin bize olan güveninizi gördüğünüzden, hiçbir zorluktan korkmuyor ve her zorluğu aşacağımızı biliyoruz'' dedi.

 

Güler, 29 Mart yerel seçimlerinin bir belediye seçimi değil, tüm dünyaya bir mesaj niteliği taşıdığını vurgulayarak, şunları söyledi:

''Başbakan'ımızın ve partimizin, ülkemizi dünyanın en zengin ülkeleri arasına dâhil etme arzusunu göz önünde bulundurarak çok çalışmalıyız. Bölgemizde, huzurun, barışın temsilcisi ve lider ülke konumunda bulunan ülkemizi ve iktidarımızı devam ettirmeliyiz. Ondan dolayı son 24 gün çok iyi çalışmalı ve bir oya dahi sahip çıkmak için çabalamalıyız. Başkaları ve diğer siyasi partililer otururken bizler geziyor, ülkemizin sorunlarını yerinde görüyoruz. Bakan olarak yaptığım gezilerin toplamı 181 kez Türkiye'nin dış çevresini dolaşmaya eşit. İnsanımıza en iyi hizmeti vermek için dur durak bilmeden, enerji bakanı olarak çalışmışız. Önceden 'Su akar, Türk bakar' deniyordu. Şimdi ise o sularda HES'ler kuruluyor. Rüzgârdan, güneşten enerji üretiyor, temiz dünya, temiz ülke ve temiz beldeler için çalışıyoruz. Türkiye'yi dışa bağımlılığı olmayan, enerjide tam bağımsız bir ülke haline getirmek için çalışıyoruz.''

Bakan Güler, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Türkiye'nin şu anda krizi hafif atlattığını belirten Güler, ''Fiyatlar sabitlendi. Krizin ihracat üzerindeki durgunluğunu atlatmalıyız. Bu dönemde, Türk milletinin en büyük özelliklerinden biri olan birlik ve beraberlik duygusuyla birbirimize yardım ederek, krizi atlatacağız. Esnafın durumunu biliyoruz. Bu kriz dönemini Türkiye'nin en hafif şekilde atlatması için yoğun şekilde çalışıyoruz'' dedi.

Bakan Güler, daha sonra Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.