Bakan Güler’den itiraf!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Bayburt’un ardından Aydıntepe ve Arpalı’ya da birer ziyeret gerçekleştirdi. Bakan Hilmi Güler’e, Bayburt Valisi Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, AK Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat eşlik etti. Bakan Güler Aydıntepe de esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Güler, gezi sırasında yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:

Bakan Güler’den itiraf!

Bakan Güler, esnafı ziyaret ettiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Bayburt’un ardından Aydıntepe ve Arpalı’ya da birer ziyeret gerçekleştirdi. Bakan Hilmi Güler’e, Bayburt Valisi Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, AK Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat eşlik etti. Bakan Güler Aydıntepe de esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Güler, gezi sırasında yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:


"Bayburt ve Aydıntepe halkı çok samimi insanlardır. Belli başlı ihtiyaçlar var, bunları da ziyaretim sırasında gördüm. Özellikle baraj konusu üzerinde durup Laleli Barajını hızlandıracağız. İçme suyunun halledilmesi gerekmektedir. Bunların üzerinde çok ciddi duracağız. Bunların dışında hem Bayburt’un hem de Aydıntepe ilçesinin işsizlik sorunu da bulunmaktadır. Burada mutlaka bir sanayi ve buna bağlı olarak da fabrikaların olması gerekmektedir. Hayvancılığa ve besiciliğe bağlı bir entegre sistemi olursa burası çok yeri besler. Seracılığa da ağırlık vermek gerekir. Zaten madenlerle ve enerjiyle ilgili yatırımlar vardır. Madenciliğe ağırlıklı enerji yatırımları destekli sistemi kurmak gerekir.

Güler, işsizliğin hat safhada olduğu Bayburt'ta, kahvehaneleri ziyaret ettiNe yapılması gerektiğinin farkındayız. Hızlı bir şekilde seçimlerden sonra bunlar devreye girecek. Kömürle ilgili özellikle ithal kömür biraz pahalı bulunmaktadır. Buraya Bayburt’un ve Aydıntepe’nin sorunlarını çözmeye geldik. Bayburt Türkiye’nin en güzel yeridir. Buralara önceden yatırım yapılmamıştır ama şimdi bundan sonra buralara yatırım gelecektir. Amacımız çay içip gitmek değil vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmaktır."

Aydıntepe’nin ardından Arpalı’ya geçen heyet burada Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi tarafından karşılandı. Esnafı ziyaret eden ve AK Parti Gençlik Kolları’nı ziyaret eden Hilmi Güler, gençlerden yapılacak seçimlerde AK Parti’yi Arpalı Beldesinde birinci parti yapmalarını istedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.