Aydın: “Kaybedecek bir dakika zamanımız dahi yok”

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelen MHP kurmayları, mahalleleri en iyi tanıyan muhtarları dinledi. Karşılıklı görüş ve fikirlerin paylaşıldığı toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın ve MHP Meclis üyesi adayları katıldı. İl Başkanı Bekir Kasap, yaptığı konuşmada, mahalle muhtarlarının önemine değinerek, muhtarların mahalleleri hakkında fikirlerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Kasap, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu toplantıyı düzenlemekteki amacımız sizlerin değerli fikirlerinden yararlanarak ortak akıl ve fikirle, bu memlekete daha iyi hizmet edebilmektir. Biz bu 29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanırken partimiz olarak, siyasi fikirlerimizi ikinci plana iterek Bayburt’umuzu ön plana çıkardık.

Aydın: “Kaybedecek bir dakika zamanımız dahi yok”

MHP Adayı İdris Aydın, muhtarlarla bir araya geldiMilliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelen MHP kurmayları, mahalleleri en iyi tanıyan muhtarları dinledi. Karşılıklı görüş ve fikirlerin paylaşıldığı toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın ve MHP Meclis üyesi adayları katıldı. İl Başkanı Bekir Kasap, yaptığı konuşmada, mahalle muhtarlarının önemine değinerek, muhtarların mahalleleri hakkında fikirlerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Kasap, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu toplantıyı düzenlemekteki amacımız sizlerin değerli fikirlerinden yararlanarak ortak akıl ve fikirle, bu memlekete daha iyi hizmet edebilmektir. Biz bu 29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanırken partimiz olarak, siyasi fikirlerimizi ikinci plana iterek Bayburt’umuzu ön plana çıkardık.

Bayburt’umuzun sorunları sizlerin de iyi bildiği gibi çok fazla. Biz kurduğumuz bu güçlü ekibimizle, Bayburt’un sorunlarını çözmeye geliyoruz. Cenabı Allah nasip eder, milletimiz teveccüh gösterir adayımız kazanırsa, inşallah her yönüyle huzurlu ve mutlu, her kesimin ihtiyaçlarının karşılandığı bir Bayburt’u yeniden inşa edeceğine inancımız tamdır.”

İl Başkanı Bekir Kasap’ın ardından kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İdris Aydın ise yakında kamuoyuyla paylaşacakları seçim beyannamelerinin adının ‘şerefimiz’ olduğunu açıkladı. Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaşça hepiniz benden büyüksünüz. Bizlerin bu davetini kırmayıp katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Sizlerin görüş ve önerilerinizin bizim hizmet anlayışımızda büyük bir yeri vardır. Bu işe soyunurken ‘şerefimiz’ diye adlandırdığımız bir beyanname hazırladık. Bir kaç gün içinde elinizde olacak inşallah. Bu kadar geç olmasının sebebi her bir projemizi ince eleyip, sık dokumamızdandır. Çünkü biz yapamayacağımız işlerin sözünü vermeyiz. Bu yüzden seçim beyannamemiz bizim şerefimizdir diyorum. Her ne kadar meclis üyelerinin sayısı 15 ise de, 14 mahalle muhtarının katılımıyla her ay en az bir tane olmak üzere geniş katılımlı toplantılar yapacağız. Ve tüm mahalle muhtarlarının Belediye yönetiminde söz sahibi olmasını sağlayarak, Bayburt’un gelişmesi adına ve sorunların çözümüne katkı sağlamaları adına zemin oluşturacağız. Sizler mahallelerinizin mülkü amirisiniz. Biz ortak akılla, ortak mücadeleyle Bayburt’umuza bir şeyler yapmak zorundayız. Mahallelerinizde olan sıkıntıları yine sizler çözeceksiniz. Çünkü biz muhtarlarımızı bir meclis üyesi gibi, bir belediye başkanı gibi görüyoruz ve yönetimimizin büyük halkasını oluşturacaklarının teminatını sizlere veriyoruz.

İnanıyorum ki, sizlerde belediye yönetiminde bulunarak memleket sorunlarının çözümünün katkısında yer alacağınızdan büyük bir memnuniyet duyacaksınız.

Bayburt’umuzun sorunlarını hemen hepimiz biliyoruz. Su sorunumuz, altyapı sorunumuz ve  kanalizasyon sorunumuzun yanı sıra yeşil bir Bayburt sorunumuz var. Ama en önemli sorunumuz göç. Bu konuda ben şunu belirtmek isterim ki, siyasetle, ticaretin ana ham maddesi insan. İnsanın olmadığı bir yerde ne ticaretten söz edebiliriz, ne de ticaretten. 1985 yılında Bayburt’un nüfusu 150 bin civarlarında iken, 2000 yılında 97 bin 500  ve 2008 yılında Bayburt’un nüfusu 70 bine düşmüşse bunun çok geniş ayrıntılarıyla düşünülmesi lazımdır. İnşallah yapacağımız hamlelerle taşın altına elimizi sokarak bu büyük sorunumuza da çare bulacağız. Bu konuda belediyenin dışında herkes üzerine düşen görevi yapmak zorundadır.

15 yıllık belediye tecrübemle söylüyorum. Bayburt’un inşaat alanında önünün açılması lazım. İnşaat yapan insanlarımıza yardımlarımız olacak. Belediyenin kepçeleri inşaat yapan vatandaşımızın emrinde olacak. Bu konuda yardımcı olacağımızı taahhüt ediyorum. Kanunlar çerçevesinde ne kadar vatandaşa yardım edebilirsek bunu gerçekleştireceğiz. Bizim isteğimiz Bayburt insanının partizanca değil,  adaylardan hangisinin memleketimize daha iyi hizmet edeceğinin tespit edilerek ona oy verilmesidir. Ortak paydamız Bayburt olmalıdır. Bayburt’un partiler üstü düşünme zamanı gelmiştir. Bayburt’un ne kaybedecek parası, ne de kaybedecek bir dakika zamanı kalmıştır.”

Muhtarlar adına söz alan Kaleardı Mahallesi Muhtarı Arif Kalekahyası ise “Bayburt’a hizmet etmek bizler için en büyük onur” dedi. Kalekahyası; “Muhtarlar olarak belediye yönetiminde bulunmaktan onur duyarız. Muhtarlar olarak her adaya eşit mesafedeyiz. Seçim beyannamenizde bulunan ve belediye bünyesinde oluşturacağınız kadın ve erkek cenaze yıkayıcısı ile muhtarların sırtında bulunan bu yüke de ortak olmuş olacağınızdan büyük bir memnuniyet duyduk. Ayrıca belediye içerisinde oluşturacağınız muhtar odası içinde tüm arkadaşlarım adına şahsınıza teşekkür ediyorum” dedi.
     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.