AKP'de 8. aday adayı

Bayburt Belediye Başkanlığı için iktidar partisi AKP’den 8. aday adayının Haci Ali Polat olduğu açıklandı. AKP Bayburt İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan açıklama sonrası İl Başkanı Bünyamin Özbek, şunları söyledi:“Yerel Seçimler için partimize bugüne kadar aday adaylığı için başvuru sayısı sekize ulaştı. Bunlar Muharrem Bağlar, Yaşar Yılmaz, Haluk Akkoyunlu, Bekir Çetin, İbrahim Yumak, Halis Saka, Süleyman Ağın ve son aday adayımız ise Hacı Ali Polat'tır. Partimizde bu kadar aday adayının olması partimize olan ilgiyi göstermektedir. Partimiz aday adayları için, İl Başkanlık toplantı salonunda temayül yoklaması yapılacaktır. Temayül yoklamasına mevcut Başkanlar katılmayacaktır. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın diye mevcut belediye başkanlarıyla ilgili önceden bir temayül yoklaması yapılmıştır. Yoklama sonuçları Bayburt ilinde değil Ankara da açıklanacaktır."

AKP'de 8. aday adayı

AKP'de 8. aday adayı Bayburt Belediye Başkanlığı için iktidar partisi AKP’den 8. aday adayının Haci Ali Polat olduğu açıklandı. AKP Bayburt İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan açıklama sonrası İl Başkanı Bünyamin Özbek, şunları söyledi:

“Yerel Seçimler için partimize bugüne kadar aday adaylığı için başvuru sayısı sekize ulaştı. Bunlar Muharrem Bağlar, Yaşar Yılmaz, Haluk Akkoyunlu, Bekir Çetin, İbrahim Yumak, Halis Saka, Süleyman Ağın ve son aday adayımız ise Hacı Ali Polat'tır. Partimizde bu kadar aday adayının olması partimize olan ilgiyi göstermektedir. Partimiz aday adayları için, İl Başkanlık toplantı salonunda temayül yoklaması yapılacaktır. Temayül yoklamasına mevcut Başkanlar katılmayacaktır. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın diye mevcut belediye başkanlarıyla ilgili önceden bir temayül yoklaması yapılmıştır. Yoklama sonuçları Bayburt ilinde değil Ankara da açıklanacaktır."

Aday Adayı olan Hacı Ali Polat ise şöyle konuştu:

"2001 yılında yola çıkan AKP kervanına, Bayburt ilinden geçerken katılanlardan biriyim. O günden bugüne AKP’de nefer olarak nasıl çalışılması gerekirse, o şekilde çalışmaktayım. 28 Mart 2004 tarihinde yine Bayburt Belediye Başkan Aday Adayı olmuş ama seçilememiştim. O süreçte nefer olmanın gereği neyse yerine getirmeye devam ettim. Partimizde kaldım. Çalışmaya devam ettim. Bu seçimlerde yine yoğun talepler üzerine, tekrar aday adayı olmaya karar verdim. Bugüne kadar beklememin değişik sebepleri vardı. Dolayısıyla şimdi AKP den aday adayı olarak partime ve Bayburt iline hizmet etmeyi düşünüyorum.
 
Her şeyden önce halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu inancıyla biz buradayız. Bayburt ilinde Belediye Başkanlığı’nın kolay olmadığını iyi biliyorum. Ama büyük kazanımların, büyük riskleri almakla birlikte olduğunu da bilmekteyim. Hizmet etmek için geliyorum. Hakk'ın rızasının halkın rızasında olduğu bilinciyle biz buraya gelmek istiyoruz. Hizmeti, Allah için Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla bu işe soyundum. Bu süreçte diğer aday adayı olan arkadaşlarımızla birlikte bir yarışa girdik. Ben kendime sonuna kadar güveniyorum. 15 yıldır Bayburt ilinde yaşıyorum. İnsanlarla kurduğum beşeri münasebetlerin çok insani olduğunu biliyorum. Sosyal taban sıkıntım olmadığını da görüyorum. Ak Parti’liyim ama insanlara o partili, bu partili gözüyle bakmadım. 15 yıl Bayburt ilinin merkez camilerinde vaazlık yaptım. Cemaat içinde her partiden insan vardır. Ayrıca 13 yıldan beri de ticaret yapmaktayım. Ticarette de bu böyle.”

ÖZGEÇMİŞİ: 1967 Bayburt ilinde dünyaya geldi. İlkokulu ve hafızlığı Helva köyünde yaptı. Orta ve Lise tahsilini Bayburt İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Yüksek tahsilini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. 1992-1994 yılları arasında Giresun Eynesil ilçesinde görev yaptı. 1994-2004 arası Bayburt İmam Hatip Lisesi’nde 5 yıl idarecilik yaptı. 28 Mart 2004 seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.