AKP Belediye Başkan Adayı H. Ali Polat oldu

Yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını bitiren Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt İl Başkanlığı, heyecanla bekledikleri haberi bugün İzmir’den aldı. AKP’den 8 aday adayının yarıştığı Bayburt’ta, merakları gideren isim İzmir’den konuşan Başbakan R. Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan, Bayburt Belediye Başkan adaylarının H.Ali Polat olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından Bayburt’a gelen H. Ali Polat, Aydıntepe yol ayrımında partililerin oluşturduğu konvoyla karşılandı. Coşkulu bir karşılama ile Bayburt'a gelen H.Ali Polat, AKP İl Binasında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda; İl Başkanı Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkan Adayı H.Ali Polat, Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Orhan Eraslan, Demirözü Belediye Başkan Adayı Salim Ersen, AKP Aday Adayları İbrahim Yumak, Muharrem Bağlar ve Süleyman Ağın, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu. Burada partililere hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Bünyamin Özbek, şunları söyledi:

AKP Belediye Başkan Adayı H. Ali Polat oldu

AKP Belediye Başkan Adayı H. Ali Polat oldu

Yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını bitiren Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt İl Başkanlığı, heyecanla bekledikleri haberi bugün İzmir’den aldı. AKP’den 8 aday adayının yarıştığı Bayburt’ta, merakları gideren isim İzmir’den konuşan Başbakan R. Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan, Bayburt Belediye Başkan adaylarının H.Ali Polat olduğunu açıkladı.

Açıklamanın ardından Bayburt’a gelen H. Ali Polat, Aydıntepe yol ayrımında partililerin oluşturduğu konvoyla karşılandı. Coşkulu bir karşılama ile Bayburt'a gelen H.Ali Polat, AKP İl Binasında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda; İl Başkanı Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkan Adayı H.Ali Polat, Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Orhan Eraslan, Demirözü Belediye Başkan Adayı Salim Ersen, AKP Aday Adayları İbrahim Yumak, Muharrem Bağlar ve Süleyman Ağın, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu. Burada partililere hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Bünyamin Özbek, şunları söyledi:

Tanıtım toplantısına diğer aday adaylarıda katıldı“AKP misyonunun gereği olarak birlik ve beraberlik içinde 2009 yerel seçimlerdeki adayımız H.Ali Polat ile beraberiz. Mevcut Belediye Başkanımız Bekir Çetin Beye, 5 yıllık hizmetlerinden dolayı hepinizin huzurunda teşekkür ediyor, bu bayrak yarışında centilmence hareket eden tüm aday adaylarımıza ve sizlere minnetlerimi sunuyorum."

Aday adayı olan fakat tekrar aday gösterilmeyen Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, AKP İl Başkanı Bünyamin Özbek’in ardından kürsüye gelerek partililere seslendi:

“Bizler hizmet aşkıyla sizlere hizmet etmeye çalışan ve bu uğurda asla partizanca davranmadan, ilkeli ve temiz siyaset yaparak bu günlere geldik. Aday belirleme sürecinde ve sonrasındaki bu birlikteliğimizi asla bozmadan yeni adayımız Polat'a her türlü desteği vermeyi taahhüt ediyor, bilgi ve birikimlerimizi onunla paylaşacağımızı ve daha yaşanabilir bir Bayburt hayalimizi gerçekleştireceğimizi söylüyorum."

AKP’nin yeni Belediye Başkan adayı olan H. Ali Polat ise şunları söyledi:

“Bayburt'ta yaşayan ve yaşayacak biri olarak geleceğin Bayburt'unu imar etmek ve gelecek nesillere, çocuklarımıza gerçekten yaşanabilir bir şehir sunmak için, hizmet için, aday olarak karşınızdayım. Başbakanımızın selamlarını sunarak sizlere en iyi hizmete layık olan değerli Bayburtlu hemşerilerimize bu beklentilerine cevap vermek, sorunlarına çare olmak ve bizden önceki hizmetleriyle Bayburt'umuzu gelişmiş iller seviyesine yükselten Bekir Çetin başkanımızın devam edecek olan hizmetlerinin üzerine ekleyerek en iyisini yapacağımızın sözünü vermek için karşınızdayım."

Toplantı fotoğraf çekimi ve tebriklerin kabulü ile sona erdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.