Akkoyunlu: “Bayburt’un 5 yılına talibim”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olan H.Haluk Akkoyunlu seçim çalışmalarını başlattı. Adaylık süreci hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan H. Haluk Akkoyunlu, "4 yıldır sürdürmekte olduğum Bayburt Belediye Başkan yardımcılığı görevinde edindiğim bilgi, birikim ve tecrübeyle Bayburt'un ve belediyemizin gelecek 5 yılına talibim. Bu çalışmalar doğrultusunda da aday adaylığımı açıkladım.” Dedi. "Klasik belediyecilik anlayışından profesyonel belediyecilik anlayışına geçilme zamanı artık gelmiştir" diyen Akkoyunlu, ayrıca yerel basının önemine değindi. Akkoyunlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Akkoyunlu: “Bayburt’un 5 yılına talibim”

Akkoyunlu: “Bayburt’un 5 yılına talibim”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olan H.Haluk Akkoyunlu seçim çalışmalarını başlattı. Adaylık süreci hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan H. Haluk Akkoyunlu, "4 yıldır sürdürmekte olduğum Bayburt Belediye Başkan yardımcılığı görevinde edindiğim bilgi, birikim ve tecrübeyle Bayburt'un ve belediyemizin gelecek 5 yılına talibim. Bu çalışmalar doğrultusunda da aday adaylığımı açıkladım.” Dedi.

"Klasik belediyecilik anlayışından profesyonel belediyecilik anlayışına geçilme zamanı artık gelmiştir" diyen Akkoyunlu, ayrıca yerel basının önemine değindi. Akkoyunlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belediyecilik yerel kalkınmanın temel taşlarından biridir. Eğer bu temel taş sağlam olursa, o bölgede kalkınma kaçınılmaz olur. Parke sökülüp yerlerine yenilerini yapma mantığı yerine sanayileşmenin alt yapısını sağlayacak çalışmalara ağırlık verilmelidir."


H. Haluk Akkoyunlu kimdir?

1966 Yılında Bayburt'ta doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Bayburt'ta tamamlayan Akkoyunlu, 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünü, 1997 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 14 Yıl boyunca Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığında Zabit Kâtipliği, Bilgi İşlem Şefliği ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 13 Nisan 2000 tarihinde Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneğini kuran H.Haluk Akkoyunlu, 8 yıldır bu derneğin başkanlığını yürütmektedir.

2004 Yerel Seçimlerinde de Adalet ve Kalkınma Partisinden Bayburt Belediye Başkanlığı için aday adayı olan fakat aday olamayan Akkoyunlu, teşkilat kararı ile Bayburt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle, 01.12. 2008 tarihinde Bayburt Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti ve yapılacak olan yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.