AK Parti’den Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

İl çapında seçim gezileri ve ziyaretlerini sürdüren AK Parti kurmayları, Bayburt Gazeteciler Cemiyetini unutmadı. Gazeteciler Cemiyeti’ne yapılan ziyarete AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Adayı Hacı Ali Polat, İl Başkanı Bünyamin Özbek ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Gültekin Çobanoğlu katıldı. İlimizin sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm yollarının konuşulduğu ziyarette; Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Cahit Altay, Ümit Kondolot, Fatih Özcan ve Murat Okutmuş’un yanı sıra ulusal ve yerel medya temsilcileri görüşlerini siyasilerle paylaştı. Bayburt Milletvekili Fetani Battal, seçim sürecinin güzel bir havada geçtiğini vurguladığı konuşmasında, Türkiye geneline değinerek “Bayburtumuz gibisi yok” dedi. Battal, sözlerini şöyle sürdürdü:

 AK Parti’den Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AKP Kurmayları Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti  İl çapında seçim gezileri ve ziyaretlerini sürdüren AK Parti kurmayları, Bayburt Gazeteciler Cemiyetini unutmadı. Gazeteciler Cemiyeti’ne yapılan ziyarete AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Adayı Hacı Ali Polat, İl Başkanı Bünyamin Özbek ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Gültekin Çobanoğlu katıldı. İlimizin sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm yollarının konuşulduğu ziyarette; Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Cahit Altay, Ümit Kondolot, Fatih Özcan ve Murat Okutmuş’un yanı sıra ulusal ve yerel medya temsilcileri görüşlerini siyasilerle paylaştı. Bayburt Milletvekili Fetani Battal, seçim sürecinin güzel bir havada geçtiğini vurguladığı konuşmasında, Türkiye geneline değinerek “Bayburtumuz gibisi yok” dedi. Battal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’de bir çok yeri geziyoruz ve seçim havasını teneffüs ediyoruz. Ama Bayburt’umuz gibisi yok. Adaylar birbirleriyle seviyeli ve belden aşağı vurmaksızın mücadele ediyor. Ben bu anlamda bütün adaylarımızı kutluyorum. Ayrıca basın mensuplarının da olayı çirkinleştirmeden tüm adaylara seviyeli ve eşit yaklaşmaları bu güzelliğe bambaşka bir renk katıyor.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.