AK Parti’den Aydıntepe çıkartması

Partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Aydıntepe’de miting düzenledi. Aydıntepe Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen mitinge İl Başkanı Bünyamin Özbek, Bayburt Milletvekilleri Fetani Battal ve Doç. Dr. Ülkü Gökalp Güney, Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat, AK Parti Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Orhan Eraslan, İl Genel Meclis Üye Adayları Kurban Altuntaş, Ahmet Eraslan, Aydıntepe İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayları Mahmut Birgül, Hacı Şimşek, Siyami Kabak, Hasan Memiş, Muharrem Albeni, Hasan Hacıhasanoğlu, Gökhan Günay ve Köksal Salman katıldı. 

AK Parti’den Aydıntepe çıkartması

Ak Parti Aydıntepe MitingiPartiler seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Aydıntepe’de miting düzenledi. Aydıntepe Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen mitinge İl Başkanı Bünyamin Özbek, Bayburt Milletvekilleri Fetani Battal ve Doç. Dr. Ülkü Gökalp Güney, Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Ali Polat, AK Parti Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Orhan Eraslan, İl Genel Meclis Üye Adayları Kurban Altuntaş, Ahmet Eraslan, Aydıntepe İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayları Mahmut Birgül, Hacı Şimşek, Siyami Kabak, Hasan Memiş, Muharrem Albeni, Hasan Hacıhasanoğlu, Gökhan Günay ve Köksal Salman katıldı.

 

AK Parti’den Aydıntepe Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan Orhan Eraslan, "Vahim bir kazaya maruz kalan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’na kısa sürede inşallah ulaşırız, ona dua ediyoruz” dedi:

“Sizlerden almış olduğum yetkiyi hayırlı işler için kullandım. Benim için tek amaç, hakkın yolunda halka hizmet etmektir. Görev yaptığım sürece dürüstlükten ödün vermedim. Fakir fukaranın hakkını gözetip, toplum çıkarlarını şahsi menfaatlerimin önünde tutarak kişilere değil topluma hizmet anlayışı ile bu günlere geldim. İyi bir belediye, güçlü bir hükümetle olur. Bizim arkamızda AK Parti var. Arkamızda Bayburt Milletvekillerimiz Fetani Battal ve Ülkü Gökalp Güney var. Türkiye’ye mal olmuş bir Başbakanı da yanımıza alarak, görevimizi yapmaya devam edeceğiz.
 
Hiç bir zaman iktidar partisinin desteği olmadan, bizim gibi belediyelerin başarı göstermesi mümkün değildir.  Bu gücü sizden aldık ve bizlerde sizlerin desteğiyle devam ettirmek istiyoruz. İlçe dışında Aydıntepe’den bahsedildiğinde, iyi bir imajla bahsedildiğini gördüm. İlçe dışında Aydıntepe’yi en güzel şekilde tanıttım.”
 
Eraslan’ın ardından kürsüye gelen Bayburt Milletvekili Fetani Battal ise halka hitaben şunları söyledi:

“Yerel yönetim diyince daha çok hizmet merkezli konuşmak zorundayız. Çünkü hizmetin yerelde bire bir ne olduğunu Aydıntepe de yaşayan insanlar takdir ediyor. Önceliklerimizin ne olduğunu ve olaya nasıl bakmamız gerektiğini hep beraber müzakere etmek zorundayız.
 
Bu çerçevede yerel yönetimlerle ve AK Parti iktidarı arasında mükemmel bir bağ olması gerekiyordu. Çünkü yerel yönetimlerin üstadı konumundaki Başbakan ve Genel Başkanımız, AK Partiden Belediye Başkanı seçilmiş belediye başkanlarımızın her an yakasına yapışıyor ve onları seçildiği gün yalnız bırakmıyor.
 
Dolayısıyla halkımızın da altını çizdiği dürüst başkan, dürüst siyaset ve ülkeye hizmet bir araya gelince ortaya güzellikler çıkıyor. Hepimizin arzusu daha yaşanabilir bir ülke, daha yaşanabilir bir Bayburt ve daha yaşanabilir bir Aydıntepe’ye ulaşmaktır. Onun için biz Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Orhan beyin hem dürüstlüğünü, hem çalışkanlığını yakından bildiğimiz için, onun arkasında durmanın bizim için ideal bir görev olduğunu burada söylemek zorundayız. Yarınların daha umutlu, daha parlak, daha aydınlık olacağına inandığımız bu davanın desteklenmesi hepimizin vicdani görevidir.”
 
Mitingin son konuşmasını ise AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Ülkü Gökalp Güney yaptı. Güney, şunları söyledi:

“Tüm yaptığım işlerde, acaba benim memleketime, Bayburt’a nereden, ne yapabilirim? Hep bunun hesabını yaptım. Doktorluk mesleğini onun için bıraktım. Anavatan Partisinde Rahmetli Özal ile birlikte hedeflerimizi koyduk. Doğru seçimin neticesinde omuz omuza verdiğimiz arkadaşlarımla beraber Bayburt’u vilayet yaptık, yine Aydıntepe’yi ilçe yaptık. Bugün ise AK Parti’deyim. Çok Değerli Başbakanımızın yanında ve onunla birlikte ülkemize hizmet vermekteyiz.  

Bayburt Milletvekili Ülkü Gökalp Güneyİnsanların akıllarıyla hareket etmesi gerekmektedir. Ben Sayın Başbakanımızla iyi hizmetler yapacağıma inandığım için bu partiye girdim. Çünkü bir vebal taşıyorduk. Bayburt’un vebali, benim sırtımda idi. Yanlış bir çıkmaz bir sokağa giremezdim. Doğruyu gördüm. Peki ne oldu? Bundan 1,5 yıl önce, Sayın Başbakan Bayburt’a geldi ve üniversite sözü verdi. Sözünü tuttu. Ardından, yapımı 12 yıldır süren Demirözü Barajını 2 ya da 3 yılda bitireceğim dedi, doğalgazı getireceğim dedi, bunların hepsini duyduk.
 
Peki şimdi ne oldu? Bir buçuk yıl geçti ne oldu? Bugün Bayburt Üniversitesi kuruldu. Bayburt Üniversitesinde Bin 800 öğrenci okuyor. Rektörü gelmiştir. Yeni bir fakülte daha açılıyor. Allah nasip ederse bu yılın sonunda bu rakam 3 bine çıkacak.

Hedefimiz iki yılın içinde üçüncü yılda bu rakamı 5 bine çıkarmak. 5 Bin yüksek öğrenim öğrencisinin Bayburt iline getirisini de siz düşünün. Yeni fakülteler açılarak yüksekokullar açılarak bu rakam katlanacaktır.
 
Mitinge katılan öğrenciler dikkat çektiAydıntepe ilçesinde ise yarım kalan okulun ihalesi yapıldı ve bu binayı da tamamlayarak Aydıntepe’ye Yüksekokulu getireceğiz. Aydıntepe de yapılacak Yüksekokul da ilk etap da 500 öğrenci gelecektir. Aydıntepe’ye gelecek olan yüksek okulda çeşitli illerden gelecek 500 öğrenci burada yaşayacak, buradan alışveriş yapacak, kısaca burayı canlandıracaklardır. İşte biz bunun için AK Partideyiz. İcraatlarını gördüğüm için AK Partideyiz. Sizin desteğiniz tabi ki AK Parti ve onun adayı Orhan Eraslan olacaktır. Bizim parçalanma zamanı değil, bizim birlik ve beraber olma zamanımızdır. 29 Mart Pazar günü Aydıntepeli vatandaşlarım Türkiye’nin Başbakanını ve onun Genel Başkanlığını yaptığı AK Partiyi ve onun adayı olan Orhan Eraslan’a destek verecektir. Yanlış yapmadan ve korkmadan destek vereceklerine inanıyorum.”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.