AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Battal

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Battal oldu.

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Battal
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Battal oldu. AK Parti Genel Merkezi 24 Haziran’da yapılacak seçimler için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Merakla beklenen Bayburt adayı AK Parti Bayburt eski Milletvekili Fetani Battal oldu.

Fetani Battal kimdir?

15 Mayıs 1963'te Bayburt'un Oruçbeyli Köyü’nde doğdu. Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü’nde’nden mezun olduktan sonra Bayburt’ta bir süre öğretmenlik yaptı. 2001 yılında AK Parti Bayburt Kurucu İl Başkanlığı’nın ardından 2002 yılında yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde aday oldu. 22. ve 23. Dönem Bayburt Milletvekilliği yapan Battal, AK Parti Genel Merkezi’nde çeşitli görevlerde bulundu. İngilizce bilen Battal, evli ve 3 çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler:
AK PartiFetani Battal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

"Nasıl hak ederseniz öyle yönetilirsiniz." açık ve net. kusura bakmayın takım tutar gibi parti tutmasanız bugün bu durumda olmazdık. Acaba (sizin tabirinizle) reisi düşündüğünüz kadar reis de sizi düşünüyor mu? artık uyanın uyanın. 16 yıldır bu memlekete çivi çakılmadı çivi. olan nüfus da göçtü gitti. kalanları da işkur la falan burada tutmaya çalışıyorlar. Ama unuttukları bir şey var taşıma suyla değirmen dönmez... Ha bu arada 16 yıldır derken sizler caddeyi söküp yapmayı gelişme sayıyorsanız ona lafım yok. o halde çok geliştik . 3 km lik caddenin 300 metresini 16 yılda ancak yapabildik. demek ki bir kırk yıl daha kalsalar tamam o zaman metropol oluruz :)

Avatar
ali 6 yıl önce

insanları saf yerine koymayın fettani nedir

Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Desenize Bekir Çetin ve Hacı Ali Polat'ıda Belediye başkan adayı olarak tekrar getirirler bunlar...Göçe devam

Avatar
Adil 6 yıl önce

Bu şahsı, millet Tayyip Erdoğan'ın mitinginde yuhalamadı mı? Hoşuna gidiyor heralde yuhalanmak.

Avatar
BAYBURT AHALİSİ 6 yıl önce

:))))))))))

BUNA ANCAK GÜLERİZ...
AKP 4 ayaklı koysak seçilir diyor....
Şimdi AKP yer ders vermenin zamanı.... devlet için cumhur ittifakına, Memleketimiz için MHP adayına ...En azından 5 tepe duyar da anlar bizi belki...vesselam,,

Avatar
KOMİK 6 yıl önce

BAYBURT TİYATRODUR

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Ha ha ha komedi ya,milletle dalga geçiyolar

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

AK PARTİ BAYBURTTA İNTİHAR ETMİŞTİR GEÇMİŞ OLSUN