Aday olamadı ama Sarıyer onu çok sevdi

İstanbul Sarıyer CHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Bayburtlu Mimar Gökan Zeybek, Sarıyer halkının çok istemesine rağmen CHP İl Başkanlığı tarafından aday gösterilmedi. Aday adaylığı sürecinde yürüttüğü çalışmalarla takdir toplayan Mimar Gökan Zeybek, çalışmaları sırasında kendisine sevgi ve ilgi göstererek, destek olan tüm Sarıyerlilere teşekkür etti. Zeybek, aday adaylığı süreci ve sonrasında yaşananları, “teşekkürler” diyerek başladığı yazılı açıklamada aktardı. İşte, o açıklama: “Teşekkürler. Gerek İstanbul İl Eğitim Sekreterliği döneminde, gerekse Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığı çalışmalarımda birlikte olduğumuz, süreci beraber paylaştığımız, bana ve partimize destek olan, katılım sunan tüm Sarıyerli ve İstanbullu dostlarıma teşekkür ederim. Emeğin en yüce değer olduğuna olan inancımdan, en ufak şüphe duymamaktayım. Bazen karar süreçlerinde emek göz ardı edilse bile, bizler partimize ve gösterilen belediye başkan adayına destek olmaya devam edeceğiz…” 

Aday olamadı ama Sarıyer onu çok sevdi

Aday olamadı ama Sarıyer onu çok sevdiİstanbul Sarıyer CHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Bayburtlu Mimar Gökan Zeybek, Sarıyer halkının çok istemesine rağmen CHP İl Başkanlığı tarafından aday gösterilmedi. Aday adaylığı sürecinde yürüttüğü çalışmalarla takdir toplayan Mimar Gökan Zeybek, çalışmaları sırasında kendisine sevgi ve ilgi göstererek, destek olan tüm Sarıyerlilere teşekkür etti. Zeybek, aday adaylığı süreci ve sonrasında yaşananları, “teşekkürler” diyerek başladığı yazılı açıklamada aktardı. İşte, o açıklama: “Teşekkürler. Gerek İstanbul İl Eğitim Sekreterliği döneminde, gerekse Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığı çalışmalarımda birlikte olduğumuz, süreci beraber paylaştığımız, bana ve partimize destek olan, katılım sunan tüm Sarıyerli ve İstanbullu dostlarıma teşekkür ederim. Emeğin en yüce değer olduğuna olan inancımdan, en ufak şüphe duymamaktayım. Bazen karar süreçlerinde emek göz ardı edilse bile, bizler partimize ve gösterilen belediye başkan adayına destek olmaya devam edeceğiz…”

 

 

Kendi kaleminden “Gökan Zeybek”

1964 Yılında Bayburt'ta doğdum. 1985 İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdim. 1985-1986 yılarında Kuleli Askeri Lisesi büyük onarım inşaatında şantiye şefliği yaptım. 93-95 yılları arasında CHP Kağıthane ilçe başkanlığı, 1994 Yerel seçimlerde ise CHP Kağıthane Belediye başkan adayı olarak yarıştım. 97-99 yılları arasında 2 yıl boyunca CHP İstanbul Yerel Yönetimler Komisyonu Sekreterliği görevinde bulundum.

1999 Genel ve Yerel seçimlerinde İstanbul Anakent Belediye Başkan adayı Adnan Polat'ın seçim kampanyasında propaganda sorumlusu olarak, 2001-2003 yıllarında ise CHP İstanbul İl Spor Komisyonu sekreteryasını yürüttüm.

2003-2007 yıları arasında İstanbul kurultay delegesi, aynı dönemde 2008 yılına kadar CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri ve yine son yıl CHP İstanbul Bilim Kurul ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Üyeliği yaptım. Evli, 1 erkek 1 kız olmak üzere 2 çocuk babasıyım. 1995 yılından beri Sarıyer Darüşşafaka Mahallesinde ikamet etmekteyim.

Diğer faaliyetlerim arasında;

1988/2008 Mimarlar Odası ve T.M.M.O.B Genel Kurul Delegeliği,
1999/2003 Şirintepe Spor Kulübü başkanlığı,
2001/2008 İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi,
2001/2003 TSHD (Toplumsal-Saydamlık Hareketi Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi,
2002/2008 Bayburt Eğitim Kültür Vakfı Kurucu Meclis Üyeliği,
2003/2005 TSHD Danışma Kurulu Üyeliği,
2001/2003 Transparency Movement Assuciation Türkiye Kolu Yönetim Kurulu Üyeliği,
2008- İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcılığı bulunmaktadır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.