STK'ların katılımıyla 'Bugünün Gençliği Çalıştayı'

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanlığı 'Bugünün Gençliği Çalıştayı' için sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

STK'ların katılımıyla 'Bugünün Gençliği Çalıştayı'
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanlığı 'Bugünün Gençliği Çalıştayı' için sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Toplantıda; 'Gençliğin siyasete bakış açısı', 'Gençlerin öncelikli sorunları', 'Gençliğin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri' başlıkları altında istişare edilip sorunun çözümüne yönelik adımlar atıldı.

Bayburt gençliğine yönelik, sosyal kültürel ve tarihi etkinlikleri artırmak adına fikirler sunuldu. Bilinçli ve dava ahlakına sahip eğitimli nesiller yetiştirilmesi için neler yapılabileceğine dair çözüm önerileri üretildi.

STK temsilcilerinin gençlik kollarına fikir alışverişinden dolayı teşekkür ettiği toplantıda, istişare gerektiren konuların çözümü içi yapılacak olan toplantıların devamı talep edildi. Toplantıların 15 gün aralıklarla her seferinde farklı bir STK’nın ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi.

Toplantıya; Bayburt Atlı Spor Kulübü Derneği, Bayburt Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, İlim Yayma Cemiyeti Bayburt Şubesi, Bayburt Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulubü Derneği, Müslüman Dilendirmez Cemiyeti Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı, Genç İHH Derneği, Genç Memur Sen, Kop-Der ve Bayburt Tarih Kültür ve Edebiyat Derneği katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vehap sultan derneği 9 yıl önce

diğer dernekleri neden davet etmediniz,hep aynı resim,aynı tablo,her toplantıdan bir kaç gün önce,haber verilmelidir.abdülvehhab gazi derneği,bayburt