Saadet Partisi’nden ziyaretler

Saadet Partisi heyeti siyasi partilere birer ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi’nden ziyaretler
Bayburt Postası - Saadet Partisi heyeti siyasi partilere birer ziyaret gerçekleştirdi. Saadet Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı Osman Nuri Temur, İl Genel Meclisi Adayı Fatih Burak, İl Başkan Vekili Mehmet Salih Akyüz, Merkez İlçe Başkanı Abdulmecit Bekmezci’nin katıldığı ziyaretlerde AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti, Demokrat Partisi ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanları ile görüşemler yapılarak seçimlerin hayırlar getirmesi temnnisinde bulunuldu. 

Belediye Başkan adayı Osman Nuri Temur, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Kutuplaşmanın zirve yaptığı bir süreçte farklı siyasi düşüncelere sahip olsak ta birbirimizin hasmı değil siyasi rakibiyiz düşüncesiyle diğer siyasi partilerimizi ziyaret ederek, başkan adaylarımızı tebrik edip başarı dileklerimizi ilettik. Misafirperverliğini gösteren il başkan ve yönetimlerine teşekkür ederiz” dedi. 

Temur, İyi Parti ziyaretinde yaptığı açıklamada ise, “Önümüzdeki seçimlerde tablo 24 Haziran gibi olmayacak. Çok ciddi bir kriz yaşadık. Asıl kriz ise 31 Mart 2019 tarihinden sonra yine aynı sistem devam ederse o zaman yaşayacağız. Bu krizi büyük şehirlerde yaşayanlar ciddi olarak hissetmektedirler. Aday tanıtımı dolayısıyla Ankara’dan İstanbul’a gittiğimiz zaman müteahhit ve iş adamlarıyla görüştük. Birçoğu iflas etmiş durumda. Özellikle Konkordato denilen şeyle büyük firmaların borçlarının belirli süre erteliyorlar ama buna iş yapan firmalar otomatik olarak iflas etmektedirler. Buralarda kriz çok derinden hissedilmektedir” diye konuştu. 

Bayburt ve Erzurum gibi kırsal kesimlerde krizin gıda sektöründe hayli belli olduğunu ve pazara giden vatandaşların krizle yüzleştiğini kaydeden Temur, “Üzerimize düşen görevi yapacağız. Halkımızı uyaracağız, anlatacağız. Sonuçta takdir milletindir, vereceği karar da bizim için bağlayıcıdır. Saygı ile karşılayacağız ama elimizden ne geliyorsa onu da yapacağız" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bari 5 yıl önce

Artık şu seçimler bi bitse de rahat etsek
ama nerde
her sene seçim var

Avatar
bozkurt 5 yıl önce

saadet her seçim olduğu gibi yine biyerlere yaranmaya çalışıyor. ip desen adayı hakkında fazla söze gerek yok. şu fotoda adam olarak işaretleyebileceğim tek kişi Yılmaz Kırıcı dır. adamdır, ülkücüdür. MHP ye geri dönmesini o kadar isterim ki. Yılmaz Amca duy sesimi

Avatar
Özbayburtlu 5 yıl önce

Sevgili bozkurt kardeşim güzel bakan çirkin görmez, çirkin bakan güzel görmezmiş, oradaki herkes sana ayna selam ve sevgiler

Avatar
alim 5 yıl önce

bay temel chp ile bir oldu,artı chp-hdp ile bir oldu,eşittir.???