Saadet Partisi, yasa teklifini siyasi partilere sundu

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı, ildeki siyasi partilere “Adil Seçim Adil Sistem” adlı yasa değişiklik tekliflerini içeren kitapçığı takdim etti.

Saadet Partisi, yasa teklifini siyasi partilere sundu
Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur ve beraberindeki parti yetkililerinden oluşan heyetle AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İl Başkanlarını ziyaret etti.

Temur ve beraberindeki heyet siyasi parti il başkanlarına Saadet Partisi Genel Merkezi’nin hazırlamış olduğu “Adil Seçim Adil Sistem” adlı yasa değişiklik tekliflerini içeren kitapçığı takdim etti.

İl Başkanı Temur, içerisinden geçmekte bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılı şu dönemde özellikle siyasilerin çatışma değil ortak değerlerde birlik, düşmanca bir dil değil kardeşliği pekiştirecek bir dil, kutuplaştıran değil birbirine kenetlenmeyi esas alan bir siyasi yaklaşım sergilemesi gerektiğini belirtti.

Temur, "Eğer biz birbirimizi hasım gibi görürsek problemlerimizi çözemeyiz. Siyasi Partiler olarak biz birbirimizin hasmı değiliz. Ancak  birbirimizin rakibi olabiliriz, bu siyasi rekabetin dostluğumuza ve kardeşliğimize halel getirmemesi lazım" dedi. 

Gündemin sıcak maddesi olan Afrin Harekatı'na da değinen Temur; "Ülkemizin sınır güvenliği için hayati önem taşıyan operasyona ve operasyonda görev alan kahraman Mehmetçiğimize desteğimiz tamdır. Operasyonun hayırlısıyla sonuçlanmasını temenni ediyorum. İl Başkanlarının ve yöneticilerinin bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Mecliste grubu olan partileri ziyareti anladık da TBMM de grubu olmayan bir İYİ partiyi ziyareti pek anlayamadım. Zannedersem yanıldılar yada Mecliste İYİ parti de var diye düşündüler. Şimdi sormak gerek Mecliste olmayan diğer partilere neden gitmediler.