Milletvekili Battal, koronavirüs mücadelesini ve sosyal yardımları anlattı

Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt'taki koronavirüs tablosunu ve verilen mücadeleyi anlattı.

Milletvekili Battal, koronavirüs mücadelesini ve sosyal yardımları anlattı
Bayburt Postası - Bayburt’ta 373 test gerçekleştiğini, 38’inin pozitif çıktığını, 3 kişinin öldüğünü aktaran Battal, koronavirüs mücadelesinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Battal, koronavirüs mücadelesindeki yönetim iradesinden dolayı Vali Cüneyt Epcim'e, sağlık boyutunda ise Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı ile Başhekim Dr. Turhan Şener'e teşekkürlerini iletti. 

Zor günlerde şehrin hijyeni konusunda attıkları adımlardan dolayı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye, ilçe, belde belediye başkanlarına, çalışanlarına teşekkür eden Battal, sosyal yardımlar konusuna da değindi. Bayburt'ta bugüne kadar bin 517 aileye 1000'er liralık yardım yapıldığını belirten Battal, yardım yapılan aile sayısının 5 bin 321 olacağını bildirdi. 

Tedbirlerin uygulanması halinde sürecin kısa zamanda atlatılacağına inandığını söyleyen Battal, 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek veren Bayburtlu hayırseverlere de teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aloş 4 yıl önce

Sırt yere gelmez. Başarılacak