MHP’den Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Millyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal ve Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

MHP’den Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Türkiye’nin 15 Temmuz sürecini henüz atlamadığını ifade ederek, “Dün topla tüfekle umduğunu bulamayanlar, bugün ekonomik hamlelerle ülkemizi abluka altına almaya çalışıyorlar. Buna geçit vermeyeceğiz” dedi.

Millyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi İdris Aydın, Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal ve Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, ziyarette yaptığı açıklamada, “15 Temmuz’da topla tüfekle gelenler bu milletim feraseti karşısında ezilmeye mahkum oldular. Terörle olan mücadele Afrin Harekatıyla birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor. Şimdi de ekonomi yönünden ülkemizi abluka altına almaya çalışıyorlar. Amerika, Rusya’nın restleşmesi noktasında dövizin tavan yapması ile biraz sıkıntı yaşayacağız. 15 Temmuz’da başlayan hain süreç devam ediyor. Dün topla tüfekle umduğunu bulamayanlar, bugün ekonomik hamlelerle ülkemizi abluka altına almaya çalışıyorlar. Buna geçit vermeyeceğiz. Türkiye daha güçlü, ülkemizi selamete erdireceğiz” dedi. 

MHP MYK Üyesi İdris Aydın ise, Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynandığını beliterek, “Ülke olarak bu girdaptan çıkacağız. Güçlü bir Türkiye var, güçlü bir birliktelik var. Türkiye üzerinde ne tehlikeler geçmiştir, ne projeler bitmiştir. Biz topla tüfekle diz çökmeyiz bunu biliyorlar, bildiler, öğrendiler. Şimdi ekonomiyle üzerimize geliyorlar. Bunu da atlatacağız” şeklinde konuştu.

İlde görev yapan basın mensuplarının katıldığı ziyarette Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, MHP heyetine 15 Temmuz’daki duruşlarından ve kararlılıklarından dolayı teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
MHPİdris AydınBekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sakaoğlumete 6 yıl önce

yazık mhp ye daha iyi hizmet edicek yönetici yok mu bayburtta .bekir kasabın kazandığı bir gönül varmı bir fikri bir proje ye cevire bilmişmi.

Avatar
Mirza Bey 6 yıl önce

Şimdide Kasap Ekonomi Profesörü Olmuş Desene Vay Geldi Halimize Dolar: 4.200,Euro: 5.200, Mazot: 6.00 ya, Benzin: 7:00 ye Dayanmış Bizim Profesör Hikaye Anlatıyor VAllahi Yazık İdris Aydına..Önce İnsanlarla Sokakta Karşılaştığın da ALLAH 'ın Selamını Ver Sonra Ziyaretlerine Devam Edersin..

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

Yahu sen ne diyorsun arkadaş, yok ekonomik saldırı falan dolar 4 ü geçti 4 ü, mazota zam üstüne zam benzini saymıyorum bile halen daha çıkmış yok saldırı bilmem ney bitirdiniz esnafı bitirdiniz

Avatar
ALİ 6 yıl önce

ALLAH'IM NE GÜNLERE KALDIK.

Avatar
Hasan 6 yıl önce

Mızrak bey beynim tanıdığım kasap senın gıbı zavallıya selam verecek oğul degıl ıline bak havlama

Avatar
Celal 6 yıl önce

Bakıyorum fetoculer devrede siz kom kasap kim

Avatar
Nuri ok 6 yıl önce

Mirza önce gerçek adını kullan sonrada ne yazdığını oku galiba kasap in gazabına uğrayan hainlerdensin

Avatar
SELAMI can 6 yıl önce

Mirzo fetonun uşaklığını yapma