MHP teşkilatı sandık görevlilerine iftar verdi

Bayburt'ta, MHP köy ve mahalle sandık görevlileri iftar programında bir araya geldi.

MHP teşkilatı sandık görevlilerine iftar verdi
Bayburt Postası - MHP İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Kalesi'ndeki bir restoranda verilen iftarda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinde MHP'nin milletvekilliğinde açık ara önde gittiğini savundu.

Seçime sayılı günler kaldığına işaret eden Kasap, şunları kaydetti:

"Biz Cumhur İttifakı'yla beraber bir yarıştayız. Bu seçimde bizim önceliğimiz cumhurbaşkanlığı ve MHP olarak bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Biz bunu seçim çalışmalarımız esnasında her zeminde zikrettik. Biz Cumhur İttifakı'na leke getirtmeyeceğiz, Yenikapı ruhunu bozmayacağız çünkü biz 'Önce ülkem ve milletim' demişiz. Bizim önceliğimiz milletvekilliği değil, bizim önceliğimiz ülkemiz, memleketimiz, vatanımız. Milletvekilliğinde de Bayburt halkı kimi isterse hangi kardeşimizi layık görürse demokratik sistem içerisinde onu getirir." 

"MHP'ye Bayburt halkı sahip çıkmalı"

MHP Bayburt milletvekili adayı İdris Aydın ise 24 Haziran seçimlerinin, yalnızca Bayburt'un değil, ülkenin kaderini etkileyecek bir seçim olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkedeki fotoğrafa çok büyük baktıklarını ve buna göre bir yol haritası oluşturduklarını ifade eden Aydın, bu yol haritasındaki birinci önceliklerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk tur oylamada cumhurbaşkanı seçmek olduğunu belirtti.

Aydın, MHP'nin tarihten bugüne kadar bütün olumsuzlukların karşısında ciddi anlamda duruş sergilediğini dile getirerek, bundan dolayı onun gösterdiği adaya Bayburt halkının sahip çıkmasını istediğini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
MHPİdris AydınBekir Kasap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Evet sayın Başkan sizin de belirttiğiniz gibi vatan tehlide de ise ; neden mhp ye oy verelim direk akp ye oy vermemiz daha mantıklı olur. Bu durumda aracı kullanmanın çok saçma olduğu aşikar. Seçimden sonra belkide reis e dirsek dayayacak veya çok saçma istekleriniz olacak. Bundan dolayı reis ve onun millet vekil adayını desteklemeliyiz.

Avatar
Mirza Bey 6 yıl önce

Bekir Kasap Senin Olduğun Yerde Hemde Açık Ara Öndesin Sende Her Zaman Kılıçdaroğlu Gibi Her Secimi Kaybetmeye Mahkumsun.Yazık İdris Aydın'a Sen Danışment Köyü ve Diğer Köylerin Delegelerini Sil Bizde Senin İl Başkanı Olduğun Yere Oy Verelim.Bayburt Siyaseti Senin Gibiler Yüzünden Bir Adım Bile Ilerlemeyedi.2004 Secimlerinde 8 Oy İle Belediyeyi Kaybettiğimizde Nerdeydin ? 2015 7.Haziran Secimlerinde Nerdeydin ? Bir ALLAH'ın Kuluna ALLAH'ın Selamını Vermiyorsun Senin Siyasette Ne İşin Var. MHP'ye Sen ve Senin Gibiler Yakışmıyor.İdris Aydın Bile Sana Olan Tepkilerden Dolayı Seçim Çalışmalarına Seni Yanına Almıyor.

Avatar
Suskunlar 6 yıl önce

Adam degisen anayasayi bi de marifetmis gibi soyluyor.Kardesim galiba anlamiyorsunuz bu haliyle bu degisiklik "KUVVETLER AYRILIGI"ni ortadan kaldiriyor.Her seyi de en iyi bilmeyin bari ya. Prof Kemal Gozler in Elveda Anayasa isimli kitabini bi zahmet oku, ince bi kitap hacimli degil merak etme. Ayrica ulkucusunden komünistine herkese saygim var lakin su teminat meselesini birakin artik; bu memleketin tek aidiyeti ve teminati Turkiye Cumhuriyeti devleti vatandasligidir, bunu kavrarsak kucaklasmanin kitabini yazariz. Herkese saygilar

Avatar
Bayburtlu 69 6 yıl önce

Bayburt bunlara mi kaldı vah vah

Avatar
ghost 6 yıl önce

Şu memlekette olanlarin gram aklı yook bırakın bu edebiyatı boş işleri,pazara gidiyonuzmu? Patlican 3.75 olmuş patates yaa patates 2,75 hersey basini almiş gitmiş para pul olmuş benzini vs demiyorum bile...tarim yok bitirilmis saman ithal ediyoz bugday pirinc mercimek ithal ediyoz et ithal yaa ett bollugunda olan ülkemizi ne hale getirdiler.Simdi gelmis bana akp mi diyonuz yada deynekcisi mhp mi sizin aklinizdan kesin zorunuz var bunlari konusun bos seyleri degil..pazara giden 100 tl 150 tl den asagi cikamiyor...sakın bana dış gucler demeyin dis gücmü engelliyor tarim yapmani hayvan bakmani birakin bu isleri...TAMAMM BU KADAR..bunlarin hepsini biraktim birini chp yapsaydi demediginizi birakmazdiniz TAMAM..

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Yanlış ifade etmiş olmayayım da bu memelekette cumhurbaşkanı 2. Vekil oldu, millet bakan gelsin dedi o da oldu.. Memleketin hali ortada hergün göç veriyor demek ki başka bir problem var, yatırımlar istihdama yönelik değil kamu kurumlarında bile Bayburtlular istihdam edilmiyor hakları yeniliyor... Anlatacak şey çok da siyasiler hep kendi çıkarlarını düşündükleri için memleketimiz de bir şey değişmiyor vesselam Allah burada yaşamak zorunda kalanların yardımcısı olsun Allah'a emanet

Avatar
metin 6 yıl önce

Ben şahsen bayburtta bir tepkinin olduğunu bunun sandığa yansırsa seçi,min mehp kazanacağına inanan insanlardanım mhp içerisindeki ayrılıp giden menfaat grubu olmasaydı kesin kazanırdı ama bence bir noktada iyi oldu mhp istese bvöyle bir temizliği ypamazdı gidenlere bakın hepsi mhp den bir yerlere gelmiş menfaatlenmiş menfaat grupları bence iyi oldu yorum yapanlar birdefa bekir kasap ın olduğu yerde zaten olamayacağın için sallamışsınız o ömrünü verdi sizin gibiler her dönemim adamı olmuşların konuşma hakkı yoktur vatan dardaysa mhp var verilen oyun herkesin kendi hanesine yazıldığını anlamayan insana anlatmak zor diğer şer ittifakına toz kondurmayanlar bakıyorum cumhur ittifakına ateş püskürüyor yazık analama kabiliyeti dar insana anlatmak

Avatar
haktan keskin 6 yıl önce

Açık Kimlik kullanıyorum Cumhuriyet caddesi kapalı çarşıda esnaflık yapıyorum Adim haktan keskin vatandas'a hitaben devlet tehlikedeyse neden mhp oy vereyim demissin unutma ulkuculer bu ulkenin teminatidir bu her platformda tescillidir.neden araci kullanayim demissin o araci sayesinde anayasa değişti. .! O araci sayesinde abdullah gül c baskani oldu..! O araci sayesinde 15 temmuz Hüsrana Uğratıldı. ! O Araci Sayesinde Erdoğan 4 Kere İpten Alındı..Daha Fazla Malumat Istersen Acık Adresimi yazdım