MHP'nin adayı İdris Aydın

Milliyetçi Hareket Partisi Harita Mühendisi İdris Aydın'la seçime giriyor.

MHP'nin adayı İdris Aydın
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Harita Mühendisi İdris Aydın'la seçime giriyor. 24 Haziran'da yapılacak 27. dönem milletvekilliği genel seçimleri için aday tanıtım toplantısı düzenleyen MHP Bayburt İl Teşkilatı adaylarının İdris Aydın olduğunu açıkladı.  

MHP İl Başkanı Bekir Kasap, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde  8 kişinin partilerine Bayburt’tan milletvekili aday adaylığı için müracaat ettiğini ancak bu yıl farklı bir sistem devreye soktuklarını belirterek aday adaylığı sürecini bir kişiyle yürüteceklerini söyledi. Kasap bu kişinin de İdris Aydın olduğunu açıkladı. 
 
MHP İl Başkanlığı’nca aday adayı tanıtma programı düzenlendi. Parti binasında düzenlenen programa İl Başkanı Bekir Kasap, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. 

MHP İl Başkanı  Kasap, seçimlerde birinci önceliklerinin cumhurbaşkanı ikincisinin ise milletvekili seçimleri olduğunu kaydetti. 
 

21 Mayıs’ta kesin adayın belli olacağını hatırlatan Kasap, bu seçimlerde zaman kaybetmemek adına Bayburt’a has bir sistem yaptıklarını ifade ederek şunları kaydetti: 
 
“Biz bu defa Bayburt’un makus talihini bozmak için sahadayız. Tüm teşkilat birimlerimizle birlikte biz Bayburt’un makus talihini bozacağız. Bizim 8 tane aday adayı arkadaşımız bizlerle görüştü. Tabi bu arada Bayburt’un milletvekili sayısı 1’e indi. Böyle olunca biz bir proje üretmek istedik ve dedik ki, Bayburt’ta 8-10 adayla değil tek adayla çıkalım tek milletvekilliğini alalım. 10 adayla çıkıp 0 almayalım. Tek adayla çıkıp topyekun bir birlik halinde biz bu seçimleri alalım. 5 arkadaşımız şehir dışından aday adayı olmak için bizlerle görüştüler. Bunların içerisinde mimar olan, emekli müftü, iş adamları ve bir bayan arkadaşımız vardı. Biz bu arkadaşların hepsiyle görüştük ve kendi memleketlerinden aday olmalarını istedik. Sistemimizi anlattık. Onarda ülkücü duruşlarını bizlere gösterdiler. Bayburt’tan da iki genç arkadaşımız başvuruda bulundu. Bu arkadaşlarımıza da genç oldukları için bir dahaki sefer başvurmalarını istedik.”
 
Kasap: “Adayımız İdris Aydın”
 
İdris Aydın’ı milletvekili adayı olarak açıklayan Kasap, şöyle devam etti: 
 
“Tek milletvekili olunca zaten bizim aday adaylığı problemimiz ortadan kalkıyor. Haliyle biz bu kısa zamanda saha inip çalışmalarımıza bugün başladık. İnşallah Bayburt için davamız için, en başta ülkemizin bekası için kolkola girip Bayburt’un makus talihini yeneceğiz. İçimizden birisi, mecliste bizi, Bayburt’umuzu en iyi şekilde temsil edecek kardeşimizi, değerli kardeşim İdris Aydın’ı sizlere açıklıyorum”
 
“Bu memlekete hizmet için talip oldum”
 
Burada kısa bir konuşma yapan aday İdris Aydın ise, “Milleyetçi Hareket Partisi’nde hizmete emredersiniz dedim. Bu memlekete hizmet etmek adına, Bayburt için hayal kurmak adına, öncelikle Bayburt’a hizmet etmek adına bu işe talip oldum. İnşallah Cenabı Allah yardım edecektir.” dedi. 

Öte yandan Harita Mühendisi İdris aydın daha önce iki kez MHP'den Bayburt Belediye Başkanlığı için aday gösterilmişti. 

Anahtar Kelimeler:
MHPBekir KasapIdrsi Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 6 yıl önce

İdrislerin kaderi bu mudur?
Mindere asıl çıkması gereken ÇOOKK muhterem profesör nerede?
Diğer adayların isimleri açıklanmayacak mı?
Genç olan arkadaşları nasıl ikna ettiniz?
Seçilme yaşını 18 yapıyoruz diye referandumda oy istememişmiydiniz?
Tanıtım toplantınızın bu kadar cılız olması tükenmişliğin göstergesi midir?
10 adayla sıfır çekmektense demek ne demektir ? :)
Bir partinin,bir seçimde 10 adayı yarışabilir mi? :)

Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Yav he. yol yaptız köprü yaptız. bana münafık demişsin ya hakkımı helal etmiyorum. ahirette hesabını vermeden cennete girme inşAllah.
Ben Mhp yönetimini eleştirmişim sen ipten saptan bahsetmişsin. iftira etme münafıklık alametidir demişim. sen münafıksın demişsin. Elhamdülillah ben kendimden eminim
zaten milleti böyle böldünüz . Allah size fırsat vermesin..

Misafir Avatar
ulubatlı 6 yıl önce @Mustafa

Akıldane;Sen iftira attıklarının yerine,Kelimeyi şahadetmi getirdin?,namaz mı kıldın?,oruç mu tuttun?,zekat mı verdin ? hacca mı gittin? şimdi sen eleştirdiğim dediğin insanları bunların görüşlerine saygılı ol.yer azıcık imanın varsa kendini imanlı, başkasınıda papaz yerine koymazsın...bu vasıfların hangisi müneccimliğine giriyor...

Beğenmedim! (8)
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Ulubatlı zırvalamışsın. Bahsettiğin hiçbir mevzuda hiç kimse yorum yapmamış. Ezberlediklerin bi kadar mı?
Hdp ile ortaklık kime yakışır herkes biliyor.
Üstelik Ahmet Türk denilen pkk lıyı hapisten çıkaran Devlet bey idi.
Ve o Ahmet Türk millet ittifakına oy vermeyeceklerini açıkladı.
Sana fazla yazmaya gerek yok. Şimdi başlarsın göööörmüyormusun diye.
Millete hakaret etme sen dağıl.
Hudaparı nereye sokacaksınız.
İşidci kürtçü hudaparı:)))
Yuru

Misafir Avatar
ulubatlı 6 yıl önce @Mustafa

İpciler ipe un sermeye başladı....hdp ile gizli ortak kuryeler çalışıyor...sen bunu da duymamışsındır...Millete hakaret eden kim... ipciler millet mi oldu...meral ne dedi hatırlatayım sana fetöcü değilim olsaydım gururla söylerdim.işte tam size göre ;sen git meral le anıtkabire imanını tazele....şimdi onuda inkar edersin ya...peygamberimizi de politakınıza alet etmeyin...millet millet deyip durma....bu milletin lideri belli...bu milletten dersinizi alacaksınız sabredin...

Beğenmedim! (5)
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Ulubatlı kime cevap verdin. Senin yazdıklarından bahseden kim var yorumlarda.
Ezberlerini başka divara yapıştır. Cehaletini ispat etmene gerek yok.
Hdp li Ahmet Türk iyi partiye asla destek olmayacaklarını açıkladı.
Ahmet Türk hapisten Bahçeli sayesinde çıktı.
Hüda par denen kürtçü İşidci parti akp yi destekliyor.
Doğu perinçek Akşener hemen hergün hedef alıyor.
Bu durumda sen ne iftira ediyorsun.
İftira, yalanın çok daha tehlikelisidir.
Efendimizin(sav) hadisine göre insanı münafık yapar. Her duyduğunu burda sallama. Kaybol:)

Misafir Avatar
ulubatlı 6 yıl önce @Mustafa

ben sizin gibi münafık zihniyete cevap verdim..senin hangi sözün doğru peygamberimizi işin içine kattığında zararlı sen çıkarsın...çünkü düşman okları kimin üzerine gittiği belli...ne iftirası ne yalanı, senin duydukların ayet mi? benim duyduklarıma yalan diyosun cahilliğinin semeresini 24 haziranda göreceksin milletin tokadı yakındır....hadi şimdi İkileeee....

Beğenmedim! (6)
Avatar
Acem 6 yıl önce

İki kere aday olmuş kazanamamış hemde mhp nin çıkış yaptığı dönemde, mhp seçmenini iyi partiye kaptırmış kimden oy alacak, hiç şansı yok, yinede başarılar

Avatar
Mehmet Salih 6 yıl önce

Bir bahçeci haklı, bu davanın her türlü çilesini çekmiş, büyük çoğunluğu olmak üzere mhp ve ocaklarda ömür geçirmiş, ülkücülerin değerlerine yapılan hakaretleri içine sindiremeyenler haksız demi.

Avatar
Maaşallah 6 yıl önce

AKP YE GİDİN SİZE OY VERSİNLER.

Avatar
ALİ 6 yıl önce

Kulağıma gelen duyumlara göre bayburt'da ne kadar ampülcü varsa ittifakın küçükkkkkkk ortağına oylarını vererek mhp den vekil göndereceklermişşşşşşşşşş.düne kadar birbirlerine ağza alınmayacak hakaretleri yapanların yan yana gelmesinin bir sebebi vardır. bu durum seçmene açıklanmıyor. devlet, millet ayaklarına inanan yok. gizli bir neden var.