MHP merkez ilçede görev değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, MHP Bayburt Merkez İlçe yönetiminde görev değişikliği yapıldığını açıkladı.

MHP merkez ilçede görev değişimi
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, MHP Bayburt Merkez İlçe yönetiminde görev değişikliği yapıldığını açıkladı.

Burç, yaptığı yazılı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin almış olduğu karar doğrultusunda MHP Merkez İlçe Başkanlığında görev değişikliğine gidiliğini belirterek, mevcut yönetimin yerine Oğuzhan Okutmuş başkanlığında bir yeni yönetimin görevlendirildiğini kaydetti.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan 9 yıl önce

OĞUZa yazan beyefendi.mhp kazanimlarini yükseltecek demişsin ama diger taraftan oylarini ailenin oylarini potansiyelini esirgemissin. E nasil olacak bu iş. Kazanimlar nasıl artacak. Ulkucumusun gereğini yaparsın degilsen hikaye anlatma. Simdiye kadar es dost eze bibi dayi yenge delege yapılıp aday belirlenirken her seçimde akp ye altin tepside milletvekili baskan ikram ediliyorken kimsenin çıtı çıkmazken ne oluyor size. Siz ya akp li fitnecilersiniz ortalığı karıştıran yada bir önceki seçimde olduğu gibi simdide mhp kaybetsin diye yirtinan hainlerdensiniz.

Misafir Avatar
Oğuz 9 yıl önce @sinan

Öncelikle hain siz sırt sıvazlayanlarsınız. ! Yerel değil Genel seçimdir bu gideceğimiz, Genel'de başarılar temenni ettim. O kadar kelimenin arasında AİLE bağlamıyla nasıl özdezleştin anlamak mümkün değildir. M.H.P Aile partiside değil EGO partiside.. Bahanelere sığınmadan siyaset yapma güdümünüz artık ortaya çıkması gerekiyor. Çocuk olmayın lütfen, senden daha iyi M.H.P'liyim ve seçimle gelen bir adamın seçimle gitmesinden yanayım. Her gün yazılı ve görsel basını takip ediyorum. Bu yönetim ne zaman istifa edecek !

Beğenmedim! (2)
Avatar
MERKEZ 9 yıl önce

TEKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ. HEMEN NİYETLERİNİ AÇIK ETMİŞLER. SÜLEYMAN BURÇ DOĞRU YAPMIŞ. ZATEN ÇALIŞMIYORLARDI. BENİM BU ARKADAŞLARA TAVSİYEM AĞLAMAYI BIRAKIP TEŞKİLATA DESDEK OLSUNLAR.

Avatar
henefi turan 9 yıl önce

Kongreyle gelemeyle atamayla geliyor biravo ne onur

Avatar
KADİR 9 yıl önce

hayırlı olsun başarılar

Avatar
burak 9 yıl önce

Böyle görev değişiklikleri nasıl yapılır. Yönetim nasıl fesh ettirilip yerine il başkanı olunur en iyi bekir kasap bey bilir. Kendisi bu şekilde merkez ilçeden ile geçmişti. Ama o gün gorevden alınanların hic biri burada ve face de takip ettiğim kadariyla bu kadar zehrini kusmamisti. Niyetlerinizi belirtiyorsunz. Allahın izniyle yine mhp kazanacak.

Avatar
oĞUZ A. 9 yıl önce

Evet, bu kadar kendi ayağına kurşun sıkan bir parti gelmez dünya alemine bir daha..! Genel merkeze ben bu ilçe yönetimiyle kazanamam diye feryatlarda bulunan sayın Vekil ! 1 Kasım da şahsımın, ailemin ve M.H.P için kazandırdığım oy potansiyelimi rüyalarında görürsün. M.H.P ' em her zaman kazanımlarını yükseltecek, siz bu başkanlık meraklarınızı gidermeniz için halktan iyi bir sille yiyeceksiniz. ! Adayları bile daha belli olmamış partinini önünü açtınız. AK PARTİ 2-0 götürürken sayın burç'un istifa haberleri ile kurtuluşumuzu ilan edeceğiz. DİKKAT EDİN ! BEN BU İLÇE TEŞKİLATIYLA SEÇİM KAZANAMAM DİYEN EGO ! BEĞENMEDİĞİ YÖNETİM SAYESİNDE KAZANMIŞTIN. BİR ÇOK AİLE REİSLERİNİN KALBİNİ DERİNDEN YARALADIN VE BUNU GENEL BAŞKAN VE PARTİMİZE ÖDETECEKSİN. ! BALLI PARMAĞI YALAMAKTAN VAZGEÇİN, SAYIN BURC İSTİFA EDEREK PARTİNİN GELECEĞİNİ KURTARMAK ZORUNDASIN..

Misafir Avatar
HASAN 9 yıl önce @oĞUZ A.

KARDEŞ; SEÇİLDİĞİN GÖREVİN YA GEREĞİNİ GETİRİRSİN YADA YAPAMIYORSAN BIRAKIP GİDERSİN. BURDA KESİN BİR ŞEY VAR MHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ VAR MI YOKMU. VARSA NE İCRAAT YAPIYOR. YOKSA YÖNETİME SEÇİLENLER SEÇİLMEDEN ÖNCEKİ İŞLERİNİMİ TAKİP EDİYORLAR, YOKSA ZAMANLARININ 6-7 SAATİNİ PARTİDEMİ HARCIYORLAR. HEMEN OY HESABI YAPMAYALIM. ORTADA BİR GERÇEK VAR. DEĞİŞMESİ GEREKİYORSA BU İŞ KANGREN OLMADAN KESİLİP ATILMALI. GİDEN MERKEZ İLÇE BAŞKANIMIZ BU PARTİ İÇİN NE YAPMIŞŞSA TEŞEKKÜR EDİLMELİ. BU DURUM İNSANLARIN BİRBİRİNE DÜŞMAN GİBİ DAVANMASINA YOL AÇMAMALI.

Beğenmedim! (2)
Avatar
hikmet 9 yıl önce

süleyman hocamızı 40 yıldır tanırım ve saygı duyarım. partisi için büyük fedekarlıklar yapmıştır. saygı çerçevesinde olmak erdemdir

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

tugrul han hemen maskeyi düşürmüş 1 kasım akşamı görüşürüz diye. yani demek istemiş ki sizi bizi görevden aldınız biz de ak partiye oy veririz. hani ya dava adamlığı? koltuk varsa dava var, koltuk yoksa tehdit var. işte sizin gerçek yüzünüz. sizin ülkücülüğünüz de dava adamlığınız da bu kadar. süleyman burçu tebrik ederim demekki doğru iş yapmış.